eventet sluttede

Manifesta – årlig fejring af design og kunsthåndværk

DKK 100,00 - DKK 200,00

Sted

Dato

09 jan 2020 kl. 16:30 - 23:00

Beskrivelse

MANIFESTA 2020 løber af stablen d. 9. januar på KADK som en faglig og festlig begivenhed med fokus på revolutionerende, udøvende kræfter.

Et omfattende tema om originaler og originalitet vil blive vendt og drejet fra forskellige vinkler i branchen. Vi har sat udvalgte nationale og internationale udøvere inden for design og kunsthåndværk i stævne, og fælles for dem alle er, at de træder ud af et ekstraordinært univers med en original tilgang til deres fag. De har brudt grænser ned og bygget brancher op. Det har gjort dem til first movers og nogle rigtige originaler!

Årets designevent MANIFESTA hostes af Statens Værksteder for Kunst i samarbejde med Statens Kunstfonds udvalg for Kunsthåndværk og Design.

NB! Ved studenterpris bedes du sende en kopi af dit studiekort til info@svfk.dk

Arrangør

Lokation

KADK KADK, Danneskjold Samsøes Allé 51, 1435 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .