spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Manifestationskalender 2019

Afholdt event

Manifestationskalender 2019

Fra DKK 219,00

Sted

Dato

04 jan 2019 kl. 09:10 - 07 jan 2019 kl. 10:02

Beskrivelse

Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler om det du siger og tænker. Den ultimative måde at mærke følelsen fra det du ønsker er at skrive om det. Skriv dine drømme, ønsker og længlser til live med denne smukke manifestationskalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Kalenderen indeholder 412 sider.

1 dag på hver side.

Kalenderen indeholder markering af ny- og fuldmåner for hele 2019. Til hver ny- og fuldmåne, er der desuden en kort beskrivelse af de tendenser der knytter sig til det specifikke stjernetegn på dette tidspunkt. Derudover finder du i kalenderen ligeledes beskrivelse af ritualer du kan bruge i forbindelse med ny- og fuldmåne.

Kalenderen måler 17 x 22 cm.

Bogen fremsendes med Post Nord. Levering 5-11 dage. Når betalingen er gennemført, bedes du venligst sende en mail med dit fulde navn og adresse, så jeg kan sende bogen til dig.

VIGTIGT INFORMATION OM DIN BESTILLING - LÆS DETTE!


Sådan gør du for at bestille bogen:

Udfyld oplysningerne med dit fuld navn og email, og send herefter en mail til

focusandflow@stofanet.dk

Mærke mailen med: kalender 2019

I mailen skriver du;

Navn og adresse på den bogen skal sendes til.

Prisen du betaler her dækker billetgebyr, porto og bogen.

Leveringen med Postnord er mellem 7-10 hverdage

Du modtager en bekræftelsesmail på din bestilling senest 24 timer efter din bestilling

Arrangør

Ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards. Kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Lokation

. ., . , 9400 Nørresundby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .