Manu Sareen kommer til Randers

24 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Råsted Forsamlingshus, Hobrovej 374, 8920 Randers


SÅ SKER DET !!!....

Forkæmperen for legalisering af Cannabis Manu Sareen kommer til Randers d. 24. april.

Manu Sareen gør en kæmpe forskel for at fremme forståelsen for Medicinsk Cannabis - i særdeleshed CBD olie, som er den del fra Cannabisplanten der virker på en lang række sygdomme og lidelser, UDEN at man bliver skæv af det.

Han kæmper for at alle syge danskere med svære lidelser, fysiske som psykiske, får fuld adgang til personlig brug af medicinsk cannabis. Han kæmper for danske patienters livskvalitet. Han har lavet foreningen Legalize Nature, som har taget kampen om imod den danske stat. De kæmper ufortrødent mod en forældet og ganske inhuman lovgivning, der betyder, at vi i Danmark accepterer, at syge mennesker lider, når godkendte behandlingsmetoder fejler. Dette er ikke kun uanstændigt for et velfungerende velfærdssamfund som det danske, det strider også direkte mod WHOs erklæring om generelle patientrettigheder for alle samfundsborgere.


Vi ønsker en lovgivning, der bygger på moderne forskning og udvikling – på evidens, der på internationalt plan allerede foreligger, men som blot mangler at oversættes til dansk.

Kom om hør Manus egen oplevelse med medicinsk cannabis. Hvordan denne plante har gjort så stor en forskel i hans liv. Han har to andre med som fortæller om deres oplevelser.


Tid: Randers d. 24. april kl 19.00 -21.00

Sted: Råsted forsamlingshus

Pris kr. 150,-


Alt overskud for arrangementet går til Legalize Nature, som du også personligt kan støtte her

https://legalizenature.nu/

VI KAN SAMMEN GØRE EN FORSKEL

Lige nu kan du være med til at ”tvinge” regeringen til at tage stilling til cannabis – Find dit nemid frem og støt https://www.borgerforslag.dk/se-og-

Billet

Salg lukket