eventet sluttede

Manyas, la película x Et-nul x Shoot 2020

DKK 70,00

Sted

Dato

05 mar 2020 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Dyk ned i Sydamerikas fascinerende fankultur med denne betagende dokumentar om fansene af den uruguaynske storklub Club Atlético Peñarol. Inden vi tager turen til Montevideo, byder vi på et særproduceret lydværk af Lars Lundehave Hansen.

Manyas, la pelicula (Uruguay, 2011, 74 minutter)Instruktør: Andres Benvenuto
Manyas, la pelicula er en film om den betagende fanscene, der omgiver Club Atlético Peñarol - en af Uruguays største klubber. Vi kommer helt tæt på de inkarnerede fans, der med en overvældende kreativitet viser deres enorme kærlighed til klubben. Filmen er et forrygende og ærligt portræt af en fankultur, der i den grad er anderledes, end vi kender den på vores breddegrader. 

English
Manyas is a feature film that revolves around the fans of the Peñarol Athletic Club, their fans, their joys, their sorrows ... the thousand ways to express that unconditional love and fidelity for their club. 

Et-nul (DK, 2020)Kunstner: Lars Lundehave Hansen
Et-Nul er et lydværk, skabt specielt til Shoot! Ved at bruge arkivmateriale med ikoniske målspark, straffespark og scoringer fortættes essensen af historiske fodboldkampe i et værk, der er lige dele immaterielt lydobjekt og intens komposition. Værket søger at formidle adrenalinen fra kampene, i et formsprog der spejler fodboldsportens energi i avantgardens nødvendighed.

Arrangør

Lokation

Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .