Maraboto ★ Silkeborg, DK

Bindslevs Pl. 6, 8600 Silkeborg
19 feb 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Når man oplever Marabotos musik, kan man forvente en lækkerblanding af forskellige smage og dufte, som fortryller lytteren til et eksotisk paradis med en varm atmosfære
Maraboto er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og detsdiversitet gennem Julian Marabotos sange, men det er også historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som har efterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.

Supergruppen består af nogle af de fineste Skandinaviske latinmusikere vis hjerter er fyldt med vidt forskellige latinamerikanske rytmer:
Den traditionsrige og nedarvede spanske guitar spillet af Mike Hecchi, Brasiliens pulserende hjerte gennem Michell Boysens kontrabas og det mest glødende perkussion fra Havana af Yannik 'el Vikingo' Hartig sætter kursen på Julian Marabotos sange og giver dem et ærligt, emotionelt og karismatisk udtryk.

Med sange der indeholder tradition og nye udfordringer i nye tider, ført an af en stemme der udstråler et håb om et forenet og lykkeligt Latinamerika, lyder Maraboto som Skandinavien i Latinamerika. Maraboto græder, synger, drømmer, danser, bevæger og fortæller om ting som du og jeg har levet. Maraboto synger til livet. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke