Marcus Gordon

26 sep 2020 kl. 20:00 - 23:00

Billetter DKK 95,00

Deltag med venner

Efter to års pause er det danske R'n'B supertalent Marcus Gordon tilbage med sin EP "Bøhland". I den forbindelse gæster han RUST, til en koncert man ikke må gå glip af. 

Marcus Gordon er en dansk R'n'B-stemme, der debuterede i 2017 med single ’Genudsendt’, og efter 2 års pause er han nu tilbage med EP’en ”Bøhland”, som med en ny og forfriskende lyd udfordrer den danske R'n'B-scene. ”Bøhland” er et overbevisende comeback af den unge stjerne, som fortæller historien og beretter om en ung fyrs oplevelser og livserfaringer – fra bøhland til storby. 

Marcus Gordon er opvokset på Fyn, hvor han droppede ud af skolen for at forfølge sin livslange drøm om lave musik, og flyttede derefter til København for at realisere dette. 

”Bøhland” er skrevet, sunget og produceret af Marcus selv, dog med undtagelse af tracket, ”Anden Tid”, som er produceret af Anton Westerlin. Og på trods af stor interesseren fra branchen, har Marcus bevidst valgt at selvudgive værket, for at holde det ægte og kompromisløst. Fordi man kan hvad man vil. Og man skal tro på sig selv.

26. SEPTEMBER  – RUST, NØRREBRO

Nørrebro | Siden 1990

Social