Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Marduk + Attic + Unlight

Afholdt event

Marduk + Attic + Unlight

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

11 dec 2019 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Den sataniske damptromle af blasfemisk svensk black metal, Marduk, ruller ind i Bombehuset til december.

Marduk har siden deres sidste københavnerbesøg i 2013 udgivet både “Frontschwein” og “Viktoria”, der på hver deres måde beviser, at Marduk, efter mere end 25 år på scenen, stadig holder black metal-fanen højt. Bandets altoverskyggende lyriske tema og æstetik har siden hovedværket “Panzer Division Marduk” fra 1999 bevæget sig omkring og været inspireret af uhyrligheder fra Anden Verdenskrig og Det Tredje Riges propagandamaskine. Tematikken bliver videreført på Marduks seneste fuldlængde “Viktoria”, der både indeholder klassiske Marduk-kvaliteter, som maskingeværsalver af blastbeats, nådesløse sorte riffs og Mortuus' karakteristiske raspende growl, men også viser bandet fra en tungere side med numre som “Tiger I” og “Silent Night”.

Vi glæder os til at få serveret en giftig blanding af de nyeste udgydelser og forhåbentlig et par klassiske black metal-perler fra mesterlige “Plague Angel” og “Rom 5:12” denne mørke vinteraften. Med sig på tour har Marduk det tysk/schweiziske black metal-band Unlight og old school heavy-metallerne i Attic.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer