spring til hovedindhold

Marie Carmen Koppel med band

Marie Carmen Koppel med band

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

11 apr 2024 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

OBS. Det er en siddende aften.


Marie Carmen Koppel med band

Marie Carmen Koppel født 1971 og opvokset på vesterbro. Som datter af Skuespiller Ulla Koppel og musi-ker/komponist Anders Koppel er hun født ind i en af Danmarks kulturdynastier. En familie fyldt af musikere. Hendes farfar var Klassisk kompponist Herman D. Koppel. Hendes far Anders var organist i Savage Rose og Bazaar samt klassisk komponist. Hendes Bror Benjamin koppel, Saxofonist.

Marie Carmen Koppel sang som helt ung kor på over 150 Albums med Danmarks førende Artister. Bl.a Sanne Salomonsen og Moonjam m. fl.

I 1987 vandt hun Berlingske tidendes Rytmiske talent pris.

Fra 1994-1996 Boede Marie Carmen I New York. Der sang hun på R&B klubber over hele Manhattan. Og var solist hver søndag i Fountain Chuch of Christ i Brooklyn som første hvide og ikke amerikaner nogensinde.

Hun kom hjem i 1996 og udgav selv i samarbjde med sin manager sit første albumm. Et gospel album live fra Copenhagen Jazzhouse. Albummet blev en succes og fik flotte anmeldelse og gav Marie en masse Koncerter landet over. En koncert række som her år efter er i gang.

I 1998 udgave hun det noget mere poppet R&B album Yearning. Med de fleste sange skreve af hende selv og sin bror Benjamin. Men også en genindspilning af thomas Helmigs “Jeg tar imod” som hun selv sang kor på hans originale version. Hun fik af Thomas lov at skrive en ny tekst til. Albummet var ugens uundgåelige på P3 samt i A- rotation med flere singler.

I årene efter turnerede hun flittigt og skrev sange, gæstede andre og udgav flere albums med egne sange.

Hun fødte sin datter Celeste i 2004 og blev skilt fra hendes far i 2008. Ud af den skilsmisse kom albummet “Through the rain” hvor Marie har skrevet og produceret hele albummet selv. En stribe meget personlige san-ge fuld af smerte, afmagt men også håb.

I 2009 bliver Marie Carmen inviteret til at deltage i DMGP. Hun skriver en ballade sammen med Dan Hemmer.

Crying out your name

Marie Carmen udgiver flere albums bl.a i 2010 Brooklyn jazz session. Indspillet i NYC med de største navne in-den for jazzen. Med sange igen skrevet af hende selv og sin bror Benjamin.

Samme år udgiver marie sit første jule album “ A merry little christmas” Som følge af mange års traditionsrige juleturne rundt i hele landet.

I 2013 bliver Marie pludseligt alvorligt syg

Efter sygdommen skulle Marie helt på ny finde vej ind til livet og finde sine ben igen i sin karriere. Hun beslutte-de at lave en crowd funding. Den gik over alt forventning og albummet “Heal my wounded heart” udkom i 2014. Med sange skrevet om hendes sygdom og kampen tilbage er nok et af maries bedste albums.

Hun har derefter udgivet albummet “ Honestly” og jule albummet “When you wish upon a star”.

Og senest “Forgiveness” som netop er udkommet den 8/2 2023

Politiken skrev bl.a i sin anmeldelse af “Forgiveness”

Lucia odoom / Politiken:

“ Efter verdens længste januar er dette album som at blive svøbt i et blødt og varmt tæppe, lyden af håb midt i en tid med megen weltsmertz”

“Alle i dette land kender hendes stemme, der burde blive ordineret som medicin til hele befolkningen i influen-za sæsonen”

“ Hendes tiende solo album “Forgivness”, udkommer efter nogle hårde år. Men på trods af alle disse prøvelser er der en stor kærlighed og tillid til verden i alle sangene. I sær i de første tre sange “Forgiveness”, “Perfect ru-in” og “Fly, der lyder af rolig soul krydset med Koppels signaturgospel og sågar lidt country undertoner på

“Perfect ruin” “.

Og forgiveness fik 5 stjerner i Gaffa, Ivan Rod skrev bla:

“Hun omtales ofte som Danmarks ukronede souldronning, og det Prædikat kommer ikke ud af det blå.MArie Carmen Koppel er ud af den gennemmusikalske Koppel-familie, men er i dag dem af alle der besidder den mægtigste vokal. Det er den, vokalen, der har gjort hende landskendt, ikke familien.

Husk at købe støttemedlemskab til B&W live og bliv en del af os, der støtter musikken i Haslev, for kun kr. 120,00 om året

Købes på hjemmeside https://billetto.dk/e/stotteme...

Bestilling af mad under B&W live

www.restaurantproviant.dk/proviant-kaelder-haslev

Dørene Åbner 1 time før.

Købte billetter refunderes ikke.

Lokation

Jernbanegade 50, 4690 Haslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events