spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Marie Fjeldsted - Women In Office

Afholdt event

Marie Fjeldsted - Women In Office

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

23 mar 2023 kl. 20:00 - 21:45

Beskrivelse

Women In Office er en koncertrække, med fokus på kvindelige artister. 

Der er behov for at ændre på den skæve kønsbalance i musikbranchen, og derfor giver Home Concerts i 2023 scenen på La Oficina, udelukkende til kvindelige artister!
Her spiller de kvindelige artister helt intimt. Der gives plads til historiefortælling, og der lægges vægt på at publikum får følelsen af at være en del af en unik, og meget personlig aften.

---------
Marie Fjeldsted har førhen kun udgivet musik under aliaskappen Penny Police. Nu har sangerinden smidt kappen, så nok er der nyt navn, men der er stadig samme karat af kvalitet, som gjorde hendes sidste Penny Police album – ”Be Lucky” – til et af de bedste danske album i 2019.

Udtrykket er mere enkelt, og det føles rent faktisk som om, at vi kommer dybere under huden på kunstneren. Med transformationen fra Penny Police til Marie Fjeldsted er det nemlig en bevidst bevægelse mod et mere ærligt og umiddelbart udtryk. Hendes bløde og intense vokale nærvær og varme er i samme særklasse uanset hvilket navn, hun bruger, men musikken og universet er nok blevet mere umiddelbart og frit uden personaen.

– Jeg har aldrig følt mig som en persona, derfor føles det helt rigtigt at slippe Penny Police navnet nu. Jeg har taget musikken hjem – både helt konkret hjem i mit soveværelse, men også i udtrykket.

Der spilles 2 x 30 min. med en mindre pause

Koncert start kl.20:00

Dørene åbner Kl.19:30


Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .