spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Marie Mørck / Songs to Comfort / Releasekoncert

Afholdt event

Marie Mørck / Songs to Comfort / Releasekoncert

Fra DKK 88,00

Sted

Dato

31 mar 2023 kl. 20:00 - 21:15

Beskrivelse

Den danske jazzsangerinde Marie Mørck udgiver sit andet album "Songs to Comfort" og inviterer til releasekoncert på Musikhuset i København fredag den 31. marts.

Albummet består af en række originale kompositioner, hvor Marie Mørck udforsker jazzens klassiske lyd, men samtidigt holder fast i sin eksperimenterende og fantasifulde tilgang til sangskrivningen. For at finde inspiration og ro tog Marie Mørck til Bornholm, hvor hun fandt en naturskøn og rolig oase. Resultatet er et album fyldt med autentiske sange, som vil tage lytteren med på en rejse gennem forskellige stemninger og følelser.

"Jeg er meget begejstret for at præsentere 'Songs to Comfort'", siger Marie Mørck. "Jeg har arbejdet hårdt på at skabe et album, der kan røre og forbinde mennesker på tværs af forskellige præferencer, baggrunde og oplevelser."

Albummet indeholder blandt andet Marie Mørck’s seneste single, "Days Gone By", der har fået masser af opmærksomhed på DR P8 Jazz.

Marie Mørck blev nomineret til DMA i 2020 i kategorien ‘Årets Vokaljazzudgivelse’ for sit debutalbum ‘Fooling Around’, og med hendes nye album viser hun endnu en gang sit uimodståelige talent. Hun er desuden netop blevet udvalgt til at være med i et eksportfremstød for dansk jazz ved Europa’s største jazzmesse i Tyskland til april. Marie er i sandhed et talent med en lovende karriere foran sig.

Marie Mørck optræder sammen med sit band bestående af stærke jazzprofiler såsom pianist Calle Brickman, bassist Lasse Mørck og trommeslager Snorre Kirk.

Dørene åbner klokken 19, hvor der også vil være mulighed for at købe “Songs to Comfort” som både LP og CD.

Medvirkende

Marie Mørck: Vokal

Calle Brickman: Piano

Lasse Mørck: Kontrabas

Snorre Kirk: Trommer

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .