MARIUS ZISKA - live på Nordatlantens Brygge

22 feb 2019 kl. 21:00 - 23:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København


MARIUS ZISKA

Forvent smukke melodier og lige så stemningsfuld som brusende musik, når færøske Marius Ziska indtager scenen på Nordatlantens Brygge.


Marius Ziska er først og fremmest en fantastisk sanger, der vækker mindelser om både Chris Martin fra Coldplay og Bon Iver. Musikken har en klart melankolsk grundtone med utroligt smukke melodier og brusende instrumenteringer fra det virkeligt velspillende og sammentømrede band, bestående af nære venner fra hans færøske hjemegn.

Det store gennembrud kom med albummet “Home / Heim”, der høstede gode anmeldelser på Færøerne og i bl.a. Danmark og Tyskland. Og sommeren 2018 kom opfølgeren, det lige så anmelderroste album ”Portur”.

På den nye album har bandet taget et skridt i en ny retning og skabt et rent færøsk album, som produktionsmæssigt går mere i retning af et band som The War On Drugs. Pladen er da også mastereret af Greg Calbi i New York, som netop arbejder med navne som netop The War On Drugs, The National og Cigarettes After Sex.

Live er Marius Ziska mere et band end nogensinde med en storslået og lækker lyd og en dynamik med sans for selv de mindste detaljer i lydbilledet. Og vi ser frem til en unik aften og koncert på Nordatlantens Brygge.

Dørene åbner kl. 20.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billet

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr


Billet - Nordatlantens Venner

DKK 75,00 + DKK 10,61 gebyr