spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Marius Ziska + supp. Marie Vilsbøll

Afholdt event

Marius Ziska + supp. Marie Vilsbøll

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

16 feb 2018 kl. 20:00 - 17 feb 2018 kl. 05:00

Beskrivelse

Færøske Marius Ziska fik med sit forrige album “Home / Heim” sit store gennembrud på Færøerne. Pladen blev samtidig udgivet i Danmark og Tyskland, hvor den fik en række flotte anmeldelser. Ziska har spillet flere turneer i både DK, Tyskland og Rusland og er i fuld gang med at opbygge et solidt publikum. I 2016 vandt han to Faroese Music Awards - en for “Årets Sanger” og en for “Årets Sang” med singlen “Going Home”. Netop dette nummer forelskede den danske instruktør Anders Agger sig også i, og det blev brugt som soundtrack i DR dokumentaren “Anne & Anders tilbage til rødderne” i sommeren 15. Bandet er i fuld gang med at indspille det næste album i Bloch Studios i Torshavn, og første single Silvurlín udkommer 26. januar 2018.


Marie er vokset op i den lille landsby Resenstad udenfor Struer og har sunget siden hun var 4 år.

I 2016 blev hun udvalgt af Mads Langer til at synge duet med ham på Grøn koncert i Aalborg.

Talentet er åbenlyst. Hun har en helt ren og uskyldig stemme, som rammer folk lige i hjertet, og hendes sangskrivning er skarpskåret og balanceret på en måde man sjældent oplever hos en så ung sangskriver.

Lokation

HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .