Mark & Christoffer - Julekoncert

07 dec 2017 kl. 20:00 - 22:30

Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev


Vi kan igen byde Mark & Christoffer velkommen. De tog publikum med storm sidste år.... Så kom og få en stor jule-musikalsk oplevelse

Mark & Christoffer - den sønderjyske duo er efterhånden et veletableret navn på den danske musikscene. De to musikalske knejte har lavet julekoncerter sammen i en årrække og deres hyggelige blanding af sønderjysk jargon og kendte juleklassikere nyder stor succes rundt i landets kulturhuse.

Med årene har forskellige traditioner sneget sig ind i Mark & Christoffers julekoncert, bl.a. et hyldest-medley til en kunstner, som har gjort sig bemærket i årets løb. Således er både Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Kim Larsen, The Beatles, John Denver m.fl. blevet hyldet.

Mark & Christoffer er begge opvokset i Sønderborg-området og startede sangkarrieren der.

I dag bor de i hhv Aarhus og København og har fuld gang i hver deres karriere, men båndet til landsdelen og hinanden er intakt. Gennem årene har de finpudset deres egen stil, og til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af bl.a. Have Yourself a Merry Little Christmas, Last Christmas og En rose så jeg skyde.

2 sangstemmer - 2 guitarer - 2 timers hygge

Der vil være opstilling med borde.

Inden koncerten kan du nyde en menu hos Ricky's Køkken Kl. 18. Bordreservation på Tlf. 2683 8561

Indgang Mark & Christoffer

Salg lukket