spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mark Guiliana (US) – Jazz by the Sea / CJF 2023

Afholdt event

Mark Guiliana (US) – Jazz by the Sea / CJF 2023

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

07 jul 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

OBS: Dørene åbner kl. 18:00 til alle Jazz by the Sea-koncerter under Copenhagen Jazz Festival 2023.

Den Grammy-nominerede amerikanske komponist og Bowie-trommeslager Mark Guiliana er kendt for sine genrebrydende samarbejder med så forskelligartede kunstnere som Brad Mehldau, Pearl Jam og Matisyahu. Til sommer er han tilbage på Copenhagen Jazz Festival med sit seneste anmelderroste album, der igen viser en ny retning for den musikalske ener

Hvad er resultatet, når man lægger hardboppens trommemestre som Elvin Jones og Art Blakey til 1980’ernes Roland 808-trommemaskine, dividerer resultatet med J Dilla og ganger med Squarepusher? Mark Guiliana.”

Sådan beskrev det globale kulturmagasin Time Out engang trommeslager og komponist Mark Guiliana. New York Times har kaldt ham “en trommeslager, omkring hvem der har dannet sig en kult af beundring”, og det giver mening, når man kigger på den lange liste af dybt diverse musikere, som i tidens løb har draget gavn af Guilianas uomgængelige talent – folk som David Bowie på sit sidste album “Blackstar”, Brad Mehldau, St. Vincent, Pearl Jam, Meshell Ndegeocello, Lionel Loueke, Avishai Cohen og mange andre.

Mark Guiliana har foruden samarbejderne 10 udgivelser som bandleder bag sig med det anmelderroste album “the sound of listening” (2022) som det seneste. Her får man igen en ny side af den eftertragtede trommeslager at høre – en slags introspektiv og fordomsfri rejse gennem de mange musikalske indtryk, der har formet Guilianas dybt personlige, virtuose udtryk. På albummet er han flankeret af to af newyorker-scenens esser, Jason Rigby på saxofon og Chris Morrissey på bas. Ved klaveret sidder det israelske supertalent Shai Maestro (Shai Maestro Trio, Avishai Cohen).

Samme hold er med, bortset fra Morrissey, der erstattes af Orlando Le Fleming, når Mark Guiliana indtager de smukke rammer ved udendørsscenen Jazz by the Sea på Islands Brygge under Copenhagen Jazz Festival 2023. Festivalen er stolt af at kunne præsentere en af de mest nyskabende moderne trommeslagere og komponister, der altid har set musikalske rammer som snærende bånd.Arrangør

Copenhagen Jazz Festival Fonden står bag de to årlige festivaler Vinterjazz og Copenhagen Jazz Festival.

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .