eventet sluttede

Markedsfør din virksomhed gennem online live-oplevelse

Gratis

Sted

Dato

24 maj 2022 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Markedsfør din virksomhed gennem online live-oplevelse

Er du synlig på nettet. Altså sådan rigtig synlig. Så synlig at dine kunder får fornemmelsen af at opleve din virksomhed i virkeligheden?

D. 24. maj 2022 kan du høre, hvordan 3D FOTO skaber en live-oplevelse for online-kunder, så du synliggør din fysiske forretning. Vi viser dig, hvordan du bliver mere synlig på Google Business Profile, så kunderne finder din forretning på internettet og ved hvem du er, FØR de træder ind ad døren. Også for kunder, der søger bredt og som ikke kender lokalområdet.

Se f.eks. hvad de har skabt for Café Bliss her

Tid og sted: tirsdag d. 24. maj 2022 kl. 15-17 hos Café Bliss.

Arrangementet er gratis og vi serverer kaffe og kage.

Kontakt: kommunikationskonsulent Marie Bisschop-Thomsen på mail: marie@stevnserhvervsraad.dk

Arrangør

Lokation

Café Bliss Café Bliss, Algade 27, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .