MARTA SNIADY

09 jun 2019 kl. 18:00 - 20:00

KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

BEMÆRK: Denne dagsbillet giver også adgang til POUL RUDERS i Koncert Kirken kl. 19.30 og ARCHIVES OF EMOTIONS AND EXPERIENCES DEL 1/2 i Literaturhaus kl. 21.30. 

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen

KOMPONISTDEBUT: YOUR ULTIMATE GUIDE ON HOW TO LIVE A HEALTHY LIFESTYLE

Udfordrende, skarp, billedskabende (og billedrig) musik med et detaljeret og finmasket lydbillede. Polske Marta Sniady debuterer fra Det Jyske Musikkonservatorium med et projekt, der består af fire værker, som hun selv beskriver: ”… Takket være det allestedsnærværende internet, er det ekstremt let at vedligeholde sine kontakter, bygge fællesskaber og åbne grænser. På den anden side har vi aldrig før været så ensomme før, isolerede lever vi andres liv på skærmen, som var de vores eget. Lever vi overhovedet? Vælger vi selv, eller bliver vi kontrolleret af medierne? Får vi tilfredsstillet vores behov for nærhed, kærlighed og hengivenhed, eller snyder vi os selv? Elsker vi, eller reklamerer vi? Er vi for alvor til stede, eller er vi blot et arkiv over likes og klik? De fire værker repræsenterer fire mål til at opnå lykke.

Program

Marta Sniady: in the pink, for marimba, audio playback and video.

Marta Sniady: YOUR ONLY LIMIT IS YOU, for two performers, audio playback and video.

Marta Sniady: you make me feel so brand new, for voice, sampler, audio playback and video.

Marta Sniady: probably the most beautiful music in the world, for voice, sampler, bass clarinet, cello, percussion, audio playback and video.

Medvirkende

Scenatet


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival