Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

MARTA SNIADY

Afholdt event

MARTA SNIADY

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

09 jun 2019 kl. 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

BEMÆRK: Denne dagsbillet giver også adgang til POUL RUDERS i Koncert Kirken kl. 19.30 og ARCHIVES OF EMOTIONS AND EXPERIENCES DEL 1/2 i Literaturhaus kl. 21.30. 

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen

KOMPONISTDEBUT: YOUR ULTIMATE GUIDE ON HOW TO LIVE A HEALTHY LIFESTYLE

Udfordrende, skarp, billedskabende (og billedrig) musik med et detaljeret og finmasket lydbillede. Polske Marta Sniady debuterer fra Det Jyske Musikkonservatorium med et projekt, der består af fire værker, som hun selv beskriver: ”… Takket være det allestedsnærværende internet, er det ekstremt let at vedligeholde sine kontakter, bygge fællesskaber og åbne grænser. På den anden side har vi aldrig før været så ensomme før, isolerede lever vi andres liv på skærmen, som var de vores eget. Lever vi overhovedet? Vælger vi selv, eller bliver vi kontrolleret af medierne? Får vi tilfredsstillet vores behov for nærhed, kærlighed og hengivenhed, eller snyder vi os selv? Elsker vi, eller reklamerer vi? Er vi for alvor til stede, eller er vi blot et arkiv over likes og klik? De fire værker repræsenterer fire mål til at opnå lykke.

Program

Marta Sniady: in the pink, for marimba, audio playback and video.

Marta Sniady: YOUR ONLY LIMIT IS YOU, for two performers, audio playback and video.

Marta Sniady: you make me feel so brand new, for voice, sampler, audio playback and video.

Marta Sniady: probably the most beautiful music in the world, for voice, sampler, bass clarinet, cello, percussion, audio playback and video.

Medvirkende

Scenatet


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

Klang Festival - Copenhagen Experimental Music er Danmarks største festival for eksperimenterende musik.

Klang Festival arrangerer unikke og nichede musikoplevelser og inviterer til nysgerrighed og samtaler.

Klang Festival arrangeres i København og Frederiksberg og med mindre arrangementer så som koncerter, workshops og foredrag hen over hele året.


Læs mere på vores hjemmeside

www.klang.dk


Klang Festival - Copenhagen Experimental Music is Denmark's largest festival for experimental music.

Klang Festival organizes unique and niche music experiences and invites to curiosity and conversations.

Klang Festival is organized in Copenhagen and Frederiksberg and with smaller events such as concerts, workshops and lectures throughout the year.

Read more on our website

www.klang.dk

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .