Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Martin Fabricius Trio

Afholdt event

Martin Fabricius Trio

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

15 sep 2019 kl. 13:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vibrafonisten, Martin Fabricius, er på en mission. Han ønsker at skrive og spille musik, som rører folk følelsesmæssigt på tværs af køn, alder, nationalitet og musikalsk tilhørssted.

Med sin trio har han spillet koncerter rundt om i Skandinavien, Europa, Asien og Afrika, og med tre kritikerroste album i bagagen er hans mission godt på vej til at lykkes.

Martin Fabricius har studeret vibrafon hos jazzlegenden, Gary Burton, på Berklee College of Music, hvor han tillige har studeret filmkomposition. Martins tilgang til vibrafonen har gjort ham til en af instrumentets fornyere. Gennem en kombination af avanceret spilleteknik og elektronisk lyd har han forvandlet vibrafonen til et karakterfuldt instrument, som er velegnet til den udtryksfulde og historiefortællende musik, som er blevet hans varemærke.

Line up

Martin Fabricius: vibrafon

Jacob Hatholt: trommer

Andreas Markus: bas

Lokation

Dokk1 Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .