eventet sluttede

Martin Kanstrup show Thybo or Not thybo / Lækker buffet fra Limfjordens Hus

DKK 245,00 - DKK 450,00

Sted

Dato

25 feb 2022 kl. 18:00 - 23:00

Beskrivelse

GLYNGØRE HALLEN PRÆSENTERER UNDERHOLDNINGS SHOW 

Martin Kanstrup - Thybo Or Not Thybo

BUFFET FRA LIMFJORDENS HUS + DJ SOM SPILLER OP TIL DANS EFTERFØLGENDE.

FREDAG D.25 FEB KL.1800-01.00

BILLETPRIS INCL. SPISNING 450,-

Billetpris ex.buffet KUN 245,-Stand-up, musik, sang og show.
Martin Kanstrup er nu klar med sit 4. show. Martin Kanstrup - Thybo Or Not Thybo som starter op januar 2022.
Der er garanti for en Gur Awten når Martin tager os under sine vinger og guider os igennem en aften med lune, musik, sang,
underfundighed og gode grin.
Martin Kanstrup leverer musikalsk komik serveret med jysk lune. En aften der byder på dialekt, grin og ikke mindst hygge. 

Billetter kan også købes i Super Brugsen Glyngøre samt Løvbjerg Nykøbing og selvfølgelig hos hallens personale.Du kan også købe billet uden spisning KUN ved køb online hos Billetto til 245,- eller på selve aften i døren.Link til online køb:https://billetto.dk/.../martin-kanstrup-show-thybo.../select
Arrangør

Lokation

Glyngøre hallen Glyngøre hallen, Ringvej 24, 7870 Roslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .