Martin Roy Wade & Thomas Bornø - Release Koncert

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

VIGTIG INFORMATION - LÆS VENLIGST TEKSTEN!

BAR

Bartof Station tjener meget, meget sjældent på entreindtægten, som går til musikernes hyre, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

ANKOMST

Vær søde at komme i god tid! Vi begynder til tiden…

BILLETSALG I DØREN

Vi har så godt som altid en håndfuld billetter til salg i døren. Der vil (desværre) også ofte være uafhentede billetter, så tøv ikke - kig ned!

Nancy

KONCERT

Velkommen til en intim releasekoncert og reception for Martin Roy Wade (vokal) og Thomas Bornø (flygel) på Bartof Station.

"For Martin er ord ikke bare ord. Martin har en evne til at gå ind i poesien og skabe billeder for sin indre nethinde, som han gennem sin enestående tekstfortolkning kan virkeliggøre for lytteren. Når Martin synger og fortolker sange, så føles det som om, at man mærker ordene på egen krop fra sit eget liv..."

Martin Roy Wade og Thomas Bornø har arbejdet sammen i over 22 år. De mødtes i det københavnske jazzmiljø og grundlagde deres kammeratskab og samarbejde som studerende og klassekammerater ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Udover dette format - sang og piano - har de arbejdet sammen i en lang række øvrige formater som trio, kvartet, kvintet og big band. Bl.a har de begge været fast engagerede medlemmer af Ib Glindemanns Orkester.

Deres fælles store passion og kærlighed til den amerikanske sangbog, jazzmusikken og den brasilianske musik gør deres fælles intime lyd og udtryk helt og aldeles unik, betydelig, vedkommende og stærk.

Man kan naturligvis købe cd-udgivelsen denne adventseftermiddag signeret af Martin Roy Wade og Thomas Bornø.


Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke