MARTIN SCHACK - JAZZ PÅ DANSK

14 dec 2018 kl. 20:00 - 23:00

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

MARTIN SCHACK - JAZZ PÅ DANSK

NHØP gjorde det. Palle Mikkelborg gør det. Ole Kock Hansen, Hans Ulrik, Finn Ziegler, Jesper Lundgaard, Jacob Fischer gjorde- og gør det . Rigtig mange toneangivende jazzmusikere har gjort det gennem tiden. Taget den danske sangskat og gjort den til grobund for jazzfortolkninger. Vores fælles arv - de danske sange, salmer og viser, er en regulær guldgrube og en evig kilde til inspiration for danske jazzmusikere - således også for pianisten og arrangøren Martin Schack, der sammen med sin kvartet “Jazz på Dansk” har markeret sig som tidens nok allermest succesfulde og sammenspillede bud på genren og på netop det, der er - Jazz på dansk.

Tilbage i 2008 stiftede Schack gruppen og indspillede albummet “Jazz på Dansk I”, der med afsæt i og med inspiration fra især legenden Finn Zieglers approach til de danske melodier, blev en stor både kommerciel- og live succes. Siden har orkesteret ikke set sig tilbage og er i dag et af landets mest flittigt turnerende jazzensembler og har idag flere anmelderroste udgivelser i bagagen.

Gruppen består foruden kapelmester & arrangør Martin Schack, af tenorsaxofonist Michael Olsen, kendt fra Aarhus Jazz Orchestra, og en af Europas bedst sammenspillede rytmegrupper, bassisten Morten Ramsbøl og trommeslager Morten Lund.

Spilleglæden, formidlingen, nærværet og ikke mindst lysten til at tage på nye eventyr i det i forvejen så kendte og elskede repertoire er i højsædet, og derfor er en aften med “Jazz på Dansk” en helt unik jazzoplevelse…og iøvrigt er man altid velkommen til at synge med... :-)

Udgivelser:

"Jazz på Dansk I”

“Jazz på Dansk II”

“Jazz på Dansk - jule- og vintersange”

Voksen

Salg lukket

Studerende

Salg lukket

Medlemmer

Salg lukket