Martyr - Du bliver hvad du spiser

Nyhavn 2, 1051 København
22 okt 2020 kl. 17:00
21 nov 2020 kl. 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 695,00
Billetter DKK 695,00

Martyr er en intim og interaktiv dinner-performance, der forener teater, mad og virtual reality i en totalinstallation på Kunsthal Charlottenborg. 

Forbered dig på en helt unik kombination af indtryk. Føde både til hjernen og til maven. 

Forestillingen varer cirka 1 time og inkluderer en hemmelig tasting menu inklusiv drinks. 


Pressen skriver:

"Det er mærkeligt, fjollet, intenst, foruroligende og smukt, og jeg kan med sindsro sige, at jeg aldrig har oplevet noget lignende." - Freja Dam, Soundvenue

"Det er dramatiker og iscenesætter Johan Knattrup Jensens Virtual Reality verden der ligger til grund for værket, og det er altid vildt at lade sig føre/forføre af det innovative Makropol team, men i MARTYR tager oplevelsen endnu et skridt mod stjernerne med kokken Frederik Bille Brahes sublime anretninger." - ScenblogOM FORESTILLINGEN
Anders tog en beslutning. Lige dér, i sandkassen, tog han et beslutning, som ændrede hans liv for stedse: Anders valgte at angribe. MARTYR er historien om en kæleands rejse fra uskyldigt fjerkræ til ophøjet terrorist, fortalt af offeret for angrebet. En paradoksal fortælling om venskabet mellem menneske og dyr, og den lurende trussel om bevidsthed. MARTYR er forsøget på at afdække, hvorfor Anders valgte at angribe. Hvad prøvede han på at fortælle?

Avon Bashida står på scenen. Frederik Bille Brahe skaber en helt unik (og hemmelig) 6 retters menu. Piotr Winiewicz står for scenografi. Louise Drost Harton laver blomsterinstallation. Mads Michelsen laver lyddesign og musik. Balder Brüsch er teknisk instruktør på VR. Mads Damsbo har produceret.

Johan Knattrup Jensen har skrevet og iscenesat, og en masse andre dejlige og dygtige mennesker er med at få det hele til at gå op i en højere enhed.

NB. Kom 15 minutter før forestillingen begynder, da dørene lukker præcis ved forestillingens start. Menuen er fast, og indeholder kød og alkohol. (Ikke svinekød)

Sundhedsstyrelsens COVID-19 retningslinjer for restaurationer er gældende, og publikum skal derfor bære maske indtil siddende. Der er taget særlige foranstaltninger for smittefare ved VR headsets i form af dedikerede UV rensning af VR headsets samt valgfrie engangsmasker.

Billetter refunderes ikke, med mindre der aflyses pga nye corona restriktioner.


Er man i tvivl om noget, er man velkommen til at kontakte arrangøren på mads@makropol.dk
eventet sluttede

Martyr - Du bliver hvad du spiser

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke