spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MASKARADE - Nielsens berømte Holbergkomedie

Afholdt event

MASKARADE - Nielsens berømte Holbergkomedie

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

29 feb 2020 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

MASKARADE

29. marts – 1. marts 2020

Helsingør Teaterhus


Nielsens berømte Holbergkomedie

Vi glæder os meget til at byde jer allesammen velkommen til Carl Nielsens Maskarade, som spiller i Helsingør Teaterhus den 29. februar og 1. marts.

Kombinationen af Holbergs eviggyldige komedie om den nye generations opgør mod den gamle og Carl Nielsens farvestrålende musik har givet Maskarade status som Danmarks nationalopera i over 100 år.

Kammeroperaens opsætning af Maskarade er iscenesat af instruktør Anne Fugl, instruktørassistent ved Det Kongelige Teater igennem et helt liv og hun har valgt at lade handlingen udspille sig i Helsingør på Holbergs tid.

Handlingen er et klassisk komedieplot: Leander har forelsket sig i en ukendt pige ved et maskebal i komediehuset aftenen forinden og vil nu partout giftes med hende. Sammen med sin tjener Henrik, fortæller Leander sin far, Jeronimus, at han ikke længere vil giftes med Hr. Leonards datter, som han aldrig har set. Jeronimus giver herpå alle husarrest – også sin kone Magdelone, som kom til at afsløre stor interesse for at gå på maskarade. Men intet nytter det. Alle trodser de den gamle forstokkede Jeronimus og sniger sig i komediehuset. 

Maskarade er iscenesat med flotte rokoko kostumer og parykker og billeder fra gamle Helsingør. Også selveste Helsingør Theater, som nu står i Den Gamle By i Århus, får lov at være med, når der i operaens tredje akt spilles op til maskarade i komediehuset.

Operaen er arrangeret for kammerensemble bestående af violin, cello, klarinet og klaver. Varighed ca. 2 1/2 time.


Medvirkende

ISCENESÆTTELSE   Anne Fugl

KAPELMESTER   Leif Greibe

JERONIMUS  Guido Paevatalu

MAGDELONE  Ulla Kudsk Jensen

LEANDER  Jacob Andersen

HENRIK  David Kragh Danving

ARV  Mogens Gert Hansen

LEONARD  Magnus Gislason

LEONORA  Camilla Illeborg

PERNILLE  Emma Oemann

Kvartet under ledelse af kapelmester Leif Greibe


Billetter

Entré for forestillingen: 295 kr

Medlemmer: 270 kr

Unge under 25: 150 kr

Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en time før forestillingen, hvis billetter haves.

Bliv medlem af Helsingør Kammeropera her: http://kammeropera.dk/medlem/


Operamenu

Vores italienske venner i Ristorante Amici Miei (3 minutters gang fra Helsingør Teaterhus) byder vores operagæster på en herlig operamenu i forbindelse med Maskarade den 29. februar og 1. marts. Lørdag før premieren kl. 20 og søndag efter forestillingen som slutter ca. kl. 18.30. Når du er gæst i Helsingør Kammeropera får du en 2-retters operamenu for 239 kr og en 3-retters operamenu for 279 kr.

LÆS MERE


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Sweet Image Huset holder baren åben før forestillingen og i pausen. Dørene til Teaterhuset åbner en time før forestillingen.


www.kammeropera.dk

Arrangør

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by. www.kammeropera.dk

Lokation

Helsingør Teaterhus Helsingør Teaterhus, Stengade 51, 3000 Helsingør

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .