Spring til hovedindhold

Maskulin og feminin essens. Polaritet

Netop tilføjet

Maskulin og feminin essens. Polaritet

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

30 aug 2024 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du klar til at udforske dybderne af maskulin og feminin essens? Joan Ørting og August Salvador inviterer dig til et forvandlende seminar om polaritet i relationer. Denne unikke oplevelse finder sted den 30. august 2024 kl. 18:00 og vil give dig indsigter og værktøjer til at forstå og skabe balance mellem de maskuline og feminine energier i dit liv.

Deltagelse i dette seminar er ikke kun en investering i din personlige vækst, men også i dit helbred og velvære. Med en billetpris på kun 225 DKK, vil du få adgang til en aften fyldt med dynamiske diskussioner og praktiske øvelser designet til at fremme harmoni og dybere forbindelser.

Uanset om du er enkeltperson, i et forhold, eller bare nysgerrig på at lære mere, er denne begivenhed det perfekte sted for dig. Oplev kraftfulde indsigter og få mulighed for at stille spørgsmål direkte til nogle af de mest erfarne og inspirerende personligheder inden for feltet.

Tag skridtet mod et liv i balance og harmoniske relationer. Køb din billet i dag og forbered dig på en aften, der kan ændre din forståelse af dig selv og dine relationer. Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig og berigende aften.

Lokation

Wildersgade 55, 1408 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori