MASTER CLASS FOR UNGE I PORTRÆTFOTOGRAFERING

eventet sluttede

MASTER CLASS FOR UNGE I PORTRÆTFOTOGRAFERING

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

04 aug 2020 kl. 10:30 - 05 aug 2020 kl. 14:30

Beskrivelse

MASTER CLASS FOR UNGE I PORTRÆTFOTOGRAFERING

To udforskende dage med fotograf Frida Gregersen

  Med inspiration fra både Bertel Thorvaldsens portrætkunst og nutidens iscenesættelse, vil vi undersøge vores eget billede.

  Hvem er jeg? Hvordan ser jeg ud? Hvordan ønsker jeg at se ud - og hvorfor?

  Forløbet starter med et oplæg og en dialog omkring samtidens visuelle tendenser. Hvordan ser vi på andre og ikke mindst os selv, når vi deler billeder på de sociale medier? Hvem “bestemmer” hvordan vi skal se ud?

  I arbejder derefter selvstændigt med en opgave, hvor I undersøger portrættets muligheder - med fotografiet som indgangsvinkel og med Thorvaldsens Museum som ramme.

  Som afslutning på forløbet udvælger I et enkelt af jeres fotografiske arbejder, som vil blive udprintet og udleveret ved en lille sammenkomst på museet i sensommeren.

  Det kræver ingen forudsætninger at kunne deltage, kun nysgerrighed og lyst til at lære. Du kan medbringe dit eget kamera eller bruge din telefon til fotoopgaverne.

  Frida er uddannet fotograf fra Statens Museum for Kunst og har siden arbejdet professionelt med portrættets genre i alle mulige sammenhænge.

  Gratis for unge mellem 13 og 17 år. Vi underviser små hold af 10 personer. Der betales et gebyr på 250,- for manglende fremmøde.

  Tid og Sted:

  4.- 5. August fra kl. 10.30 til 14.30

  Vi mødes i forhallen på Thorvaldsens Museum.

  Lokation

  Thorvaldsens Museum Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .