spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

MASTERCLASS 1: Dannelse og Verdensmålene

Afholdt event

MASTERCLASS 1: Dannelse og Verdensmålene

Fra DKK 3.125,00

Sted

Dato

26 sep 2018 kl. 09:00 - 16:00

Beskrivelse

Tema

Hvordan skaber vi fremtidens skole? Hvordan ruster vi eleverne til en verden med store globale udfordringer og klæder dem på til at kunne være med til at løse dem? Hvordan kan verdensmålene og bæredygtig udvikling tænkes ind i uddannelserne? 

Det er vigtigt at danske børn og unge får viden om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Det er vigtigt både for at sikre det danske samfund, men også som led i udviklingen af fremtidens dannelsesbegreb, hvor dannelse omfatter det at kunne bidrage med handlinger og løsninger til fordel for en bæredygtig verden.

Skal FN’s 17 Verdensmål skrives ind i bekendtgørelserne for folkeskolen og de gymnasiale uddannelser og indgå som del af uddannelsernes almendannende forpligtelse? 

Hvad kræves der i forhold til at udfordre og udvikle rammerne – de fysiske såvel som de didaktiske?

Masters

To eksperter (masters) vil præsentere og diskutere deres unikke indfaldsvinkler til temaet. De omfatter teoretiske, praktiske og erfaringsbaserede elementer, samt innovative og nytænkende tiltag.

Jeppe Læssøe
Professor på DPU

Jeppe Læssøe er kandidat i psykologi og Ph.D. i kommunikation. Han har mere end 30 års erfaring med forskning, evaluering og rådgivning i forhold til folkeoplysning, borgerdeltagelse og uddannelse i relation til bæredygtig udvikling.

Han har især arbejdet inden for to forskningsfelter: Dels socio-kulturelle og psykologiske forhold som er af betydning for borgeres og forbrugeres engagement og læring i forskellige problematikker vedrørende bæredygtig udvikling. Dels med forskellige forandringsagenters strategier og pædagogiske praksisser med henblik på at fremme deltagelse, læring og bæredygtig udvikling.

Teoretisk perspektiv og overordnet forståelse af uddannelse i bæredygtig udvikling samt konkrete bud på, hvordan verdensmålene kan anvendes til aktionslæring og udvikling af forandringskompetence.

Mads Strarup
Vicerektor på Københavns åbne Gymnasiumcand.scient.soc. i Socialvidenskab og Filosofi

Vicerektor på Københavns åbne Gymnasium og forfatter til ny/kommende bog: ”I frontløbernes fodspor - et visionsskrift om dannelse og bæredygtighed”. Konkrete cases fra undervisningssektoren, hvor forskellige uddannelsesinstitutioner har gjort bæredygtighed til et dannelsesprojekt og formået at skabe produktive rammer for at udvikle elevernes omverdensforståelse.

Facilitatorer

Karen Blincoe
Direktør, Chora Connection

Helene Bjerre Nielsen
Konsulent, SYTTEN og Chora Connection

Deltagere

Ledere, mellemledere, lærere fra folkeskoler, gymnasier og professionshøjskoler, embedsmænd fra kommunale skoleforvaltninger

Format/proces

Forberedelse til dagen: gennemlæsning af tilsendt materiale, kortlægning af egen problemstilling/behov.

Oplæg, diskussion, sparring med master, bearbejdning af problemstillinger/ udfordringer samt erfaringsudveksling og idégenerering i mindre grupper (max. 9 i hver) med facilitator.

Opfølgning med infomateriale, links, netværk mv.

Outcome/Effekt 

Praktiske værktøjer/cases til afprøvning og implementering, netværk med sparring og feedback – mulighed for opfølgning.

Læs mere på: choraconnection.dk

Arrangør

Chora Connectioner en non-profit organisation etableret I 2015 med visionen om at skabe bæredygtige og resiliente samfund. Chora Connections mission er at opnå FN’s 17 Verdensmål inden 2030. Se kommende events arrangeret af Chora Connection herunder.

Lokation

Chora Connection Chora Connection, Sortedam Dossering, 3D, 3, 2200 København

Headliner

Jeppe Læssøe
Professor på DPU
Mads Strarup
Vicerektor på Københavns åbne Gymnasium og forfatter

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .