spring til hovedindhold

Masterclass

Masterclass

Fra DKK 1.280,00

Sted

Beskrivelse

På dette kursus går vi i dybden med en masse basisviden om chokolade og fyld, en masse viden om temperaturer og hvorfor vi gør som vi gør.

Jeg fortæller hvordan du opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed ) På dette kursus vil der være fokus på farve af form med pensel og finger. Det vil også være muligt, at afprøve en airbrush. Jeg viser tempereringen af chokoladen, som bruges til at støbe skallerne, og sørger for tempereret chokolade når formene skal lukkes. Du kommer således ikke selv til at temperere.

Jeg tempererer på kurset kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både hvid, lys og mørk chokolade.

Der vil på forhånd være lavet 2 slags fyld.

Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.

På airbrush kurset, bliver der serveret kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks.

Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.

Lokation

Zbc Ringsted, Ahorn Alle 3, 4100 Ringsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events