spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Masterclass med HH Prinsesse Nathalie zu Sayn Wittgenstein på Broholm Ridecenter og Slot

Afholdt event

Masterclass med HH Prinsesse Nathalie zu Sayn Wittgenstein på Broholm Ridecenter og Slot

Fra DKK 350,00

Sted

Flere tidsrum

8 oktober 2022 - 9 oktober 2022
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Masterclass med HH Prinsesse Nathalie zu Sayn Wittgenstein på Broholm Ridecenter og Slot

Hvordan får vi mere ud af hverdagens ridning? Hvordan kan vi vedblive at udvikle os som ryttere, hvor vi stadigvæk har hensynet til hesten i focus?

Vi skal se på heste i forskellige uddannelsesniveauer, hvor Nathalie vil hjælpe med dagligdagens problemer. Fokus vil være på hvor er hesten nu hvordan skal den udvikle sig, hvad er ambitionen med hesten og hvad er realistisk.

Per Sandgaard og Michael Søgaard vil derudover i dialog med Nathalie også diskutere og fremvise hvordan de afhjælper hverdagens problemer, helt fra de mest basale ting til changementer, piaffe, passage og galop pirouetter.


MIDDAG PÅ BROHOLM SLOT KL 18 D 8-10-2022

Spørgsmål og svar til Nathalie under middagen. Moderator Michael Søgaard. Spørgsmål kan indsendes via link der kommer på Nathalies Instagram profil @Nathaliesayn.

Dernæst vil Pether Markne under middagen holde et oplæg om udvikling af hesten på hestens præmisser. Spørgsmål vil være mulig.


FROKOST OG MIDDAG KAN BESTILLES PÅ BILETTO

Lokation

Broholm Slot Broholm Slot, Broholmsvej 32, 5884 Gudme

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .