Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Materialernes Dag 2: Forbrug, disruption og fremtid

Afholdt event

Materialernes Dag 2: Forbrug, disruption og fremtid

Fra Gratis

Online-event

Dato

09 nov 2021 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Hvordan kan designere være med til at ændre forbrugernes adfærd, så vi lykkes med den nødvendige omstilling?


I forlængelse af det succesfulde Materialernes Dag 1 i foråret 2021, inviterer Design denmark tirsdag d. 9. november 2021 fra kl. 13.00 – 16.00 til online seminaret Materialernes Dag 2: Forbrug, disruption og fremtid.

Materialernes Dag har til formål at efteruddanne og oplyse designere og designvirksomheder, producenter samt nyuddannede designere og designstuderende inden for en bred forståelse af materialer og materialernes betydning for designfagets arbejde mod en bæredygtig fremtid.


Materialernes Dag 2: Forbrug, disruption og fremtid fokuserer på at forstå de forandringer, der sker i en branche, når nye teknologier, produkter og services undergraver eller nedbryder de forretningsmodeller og kernematerialer, ens virksomhed/design har været baseret på.

Kombineret med at forstå de kæmpe potentialer, der kan opstå, når man på baggrund af disse forandringer formår at forny ens kernemateriale, for at bidrage til at skabe en ny fremtid bestående af regenerative materialer. Derudover sættes der også fokus på, hvordan vi som designere kan være med til ændre forbrugernes adfærd, for at den nødvendige omstilling skal lykkes.

Hensigten med arrangementet er, at starte tanker og diskussioner inden for bæredygtighed og materialer, som vi alle kan tage med os videre i vores dagligdag, designafdeling, designvirksomhed eller studiemiljø.


Program

13.00 - 13.05:
Velkomst v. Abelone Varming, Direktør i Design denmark

13.05 - 13.10:
Introduktion til Design denmarks VidensNetværk for Bæredygtig Innovation v. Marie-Louise Rosholm, Moderator


Intro: Syn på bæredygtighed

13.10 - 13.20:
Senem Wicki, KühneWicki om fremtiden (engelsk)

13.20 - 13.55:
Kristine Harper om æstetik og bæredygtighed (dansk)
Med hovedforskningsområder inden for resiliente designløsninger, reduktion af forbrug igennem design, permakultur, kulturelle tendenser, trendforskning samt bevarelse af truede håndværkstraditioner, skal vi bl.a. høre om Harpers teorier og seneste bog Anti-trend.


Kernemateriale

14.00 - 14.30:
Mr. Barbaros Salman, General Manager, CETINKAYA (engelsk)

CETINKAYA har i sit arbejde taget en gammel metode op, hvor de garver læder med ekstrakt udvundet af olivenblade, for at skabe en bæredygtig proces og produkt.

14.30 - 14.40:
Kort pause

14.40 - 15.10:
Tina Kaysen, Sustainability Manager, Kvadrat (dansk)


Exit: Materiale og tankeeksperimenter

15.20 - 15.45:
Valdís Steinarsdóttir, ‘Just Bones’ (engelsk)
Valdís Steinarsdóttir arbejder i Island som selvstændig designer og fokuserer primært på materialeeksperimenter og genanvendelse af organisk stof. Med sine projekter håber Steinarsdóttir at skabe samfundsændring samt åbne for diskussion og debat.

15.45-15.55:
Anna Leyerer, Studio So-Lo og designer (engelsk)
Anna Leyerer vil stille spørgsmålstegn ved vores tilgang til bæredygtighed.

15.55 - 16.00:
Tak for i dag v. Abelone Varming

*Vi tager forbehold for programændringer.

Seminaret afvikles delvist på dansk og engelsk.
Det vil være muligt at gå til og fra seminaret efter behov og interesse, såfremt dette ønskes.

Det er gratis at deltage i seminaret, men kræver tilmelding via Billetto.

Ved spørgsmål til dagens arrangement, kontakt venligst

Tenna Hansen
E-mail: mail@tennahansen.dk
Telefon: +45 25 72 15 95

Marie-Louise Rosholm
E-mail: contact@studio-mlr.com
Telefon: +45 20 30 22 18


Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .