Mathilde Falch m. Band

09 mar 2019 kl. 20:00 - 22:30

Det Røde Pakhus, Havnevej 10, 4230 Skælskør


Musisk Forening Skælskør præsenterer MATHILDE FALCH m. BAND d. 9. marts kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00
Koncerten er siddende!!!

Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album Alle Taler udkom i oktober 2015. Og Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet Lad Mig Gå Fri udkom i 2012. Undervejs - på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015

Mathilde Falch har indspillet det nye album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Mathildes faste band består af:  Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

Mathilde Falchs nye album, Alle Taler, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til "Ugens Album" på P4 og flere af sangene fra albummet er playlistet på P4.

Billet

DKK 185,00 + DKK 18,86 gebyr