Event aflyst

Mavi Phoenix (AT)

DKK 115,00

Sted

Beskrivelse

Den østrigske superstjerne gæster RUST for første gang, til en koncert der drager paralleller til Drake og Childish Gambinos softboi rap, Charli XCX’s hyperpop og 90'er og 00'ernes alternative beats. 

"Don’t fit in the biz but I stick to it." Mavi Phoenix er den største export af østrigsk musik, hvilket har været med til at gøre ham til superstjerne på globalt plan. Hans anden EP "Young Prophet" og især hittet "Aventura" banede vejen for bemærkelsesværdige koncerter på Roskilde Festival, Reeperbahn og Primavera. Han har ligeledes været featured i magasiner som The Fader, Highsnobiety og Vouge. 

Mavi startede sin karriere som 11-årig i sit soveværelse. Han lavede beats i Garageband og skrev sin føste EP "My Fault" som 17-årig. 

I 2019 begyndte Mavi for første gang at bruge beskrivelsen "han" om sig selv. Det skete i forbindelse med hans musikvideo for "Bullet In My Heart". 

I april udgiver han sit debut album "Boys Toys".

8. MAJ  – RUST, NØRREBRO

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .