Max Richter SLEEPover

Kongens Nytorv 1, 1050 København
28 mar 2020 kl. 21:30
29 mar 2020 kl. 09:00
Super arrangør
Billetter DKK 90,00 - DKK 180,00
Billetter DKK 90,00 - DKK 180,00

Efter visningen af 'Max Richter's Sleep' inviterer vi til SLEEPover i vores sofabiograf på Kunsthal Charlottenborg. Når filmen slutter, sætter vi Max Richters 8 timer lange lydværk 'Sleep' på højtalerne. 1 stk. publikum eller 1 par pr. hele sofa. Om morgenen serverer vi gratis kaffe og croissanter fra Det Rene Brød!

Om filmen: 

Hvordan lyder musik, når den høres i søvne? Oplev den geniale komponist i aktion under arbejdet med sit monumentale mesterværk 'Sleep'.

Den tysk-britiske komponist Max Richter har med piano, strygere, diskrete elektroniske elementer og sopran vokal skabt en monumental otte timers musikalsk undersøgelse af den universelle oplevelse af den sårbare tilstand, der forener os alle: søvnen. Hvordan manifesterer musikken sig underbevidst i lytterens sovende sind? Et intimt portræt af en af de mest indflydelsesrige figurer på den moderne musikscene, der med talrige opførelser af sit kolossale mesterværk har forenet tusindvis af mennesker, slumrende i senge side om side under Los Angeles åbne nattehimmel, i katedraler og verdens største koncerthuse.

Event aflyst

Max Richter SLEEPover

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke