May Day foredrag med Martin Spang Olsen

eventet sluttede

May Day foredrag med Martin Spang Olsen

Billetter fra Gratis

Dato

25 maj 2014 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

Fra forandring til forvandling – Hvordan opnår vi indflydelse på tilværelsen og fremtiden?

Martin Spang Olsen spænder med sine 27 professionelle titler over alt fra stunt, kampkunst og sansetræning til kunst, kulturformidling, sundhed, undervisning, filosofi og videnskab.

I sit foredrag giver Martin anvisninger på, hvordan vi finder nye veje til sundhed, frihed og magi:

Martin tager udgangspunkt i den antikke gud, Dionysos, som var forvandlingens gud, og det er fra hans kult, at ordene ’entusiasme’ og 'ekstase' stammer.

Men også i dag kan de antikke mysterier inspirere mennesker til at genfinde den fordybende, entusiastiske og begejstrede tilgang til både arbejde og privatliv.

Foredraget vil bestå af teori + øvelser, og der vil være plads til spørgsmål undervejs.

Mellem foredraget og den formelle del er foreningen vært ved en forfriskning.

Kun medlemmer af foreningen har mulighed for at deltage og overvære generalforsamlingen der afholdes i tilslutning til foredraget.

Bliv medlem her: http://www.mayday-info.dk/bliv-medlem.aspx
Medlemmer meldt ind via klubmodul kommer gratis ind

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .