spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Maykel Blanco y su Salsa Mayor with special guest Mayito Rivera live at Amager Bio

Afholdt event

Maykel Blanco y su Salsa Mayor with special guest Mayito Rivera live at Amager Bio

Fra DKK 270,00

Sted

Dato

26 okt 2019 kl. 20:00 - 27 okt 2019 kl. 02:30

Beskrivelse

💥 Maykel Blanco y su Salsa Mayor with special guest Mayito Rivera 💥 

Live at AMAGER BIO in Copenhagen, Saturday the 26th of October!

Koncert og afterparty på samme sted, er præsenteret af Cubakultur og ElStudio i samarbejde med Amager Bio!

Så har vi fornøjelsen af igen at præsentere ét af Cubas mest populære Salsaorkester. Første gang de optrådte i Danmark var tilbage i 2007, hvor vi arrangerede en koncert med dem i Amager Bio. Derfor er vi utroligt glade for at kunne give dem mulighed for igen at optræde på dettte fantastiske, nyrenoverede spillested, hvor lyden er i topklasse, dansegulvet er enormt, og hvor der ydermere er plads til siddeplader, oppe på bakonen.  

Lad musikken tage dig med til Cubas varme gader og lidenskabelige natteliv, når Maykel Blanco y su Salsa Mayor, bringer salsaen til København. Deres musik er meget velkendt i salsaverdenen. På salsateker verden over fylder deres musik altid dansegulvene op og sætter gang i enhver fest. Der er lagt op til en aften i musikkens og danseglædens navn, når det 15 mand store orkester indtager scenen. De er kendt for at etablere en helt uimodståelig kontakt med publikum, og selv dem, der ikke kender musikken, eller som ellers er vant til at danse, kan sjældent stå stille når bandet spiller. Med sig på denne turné har Maykel Blanco den fantastik sanger og legende Mayito Revier, der er tidligere forsanger i Los Van Van

Hvem er Maykel Blanco? Den 37-årige fantastiske ildsjæl, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer. Hans første gruppe ”Maykel Blanco y La Suprema Ley” startede han allerede i en alder af 18 år. I 2005 dannede han, med økonomisk hjælp fra den kendte højdespringer Javier Sotomayor, sin nuværende gruppe "Salsa Mayor". Maykel Blanco har været med til at forny den cubanske songo og timba. Musikken kommer lige fra hjertet og er en spejling og refleksion af hele den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

PROGRAM:

★ 20.00: Dørene åbner MC Raydel Falcon sir velkommen

★ 20.30-21.30: Inden koncerten vil der være introundervisning i Salsa med ElStudio ved Stine Ortvad og Anier.

★ 21:45-22:00 Warm up Chango King Hernandez og ElStudio Students Crew ved Daniela

★ 22.00: Koncertstart Maykel Blanco Y Su Salsa Mayor og Mayito Rivera

★ 24.00-02.30: Afterparty med DjAlain Correa

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

🐤 EARLY BIRD- BILLETTER (køb før d. 2. September): 270 kr. (ex gebyr)

💳 Normale billetter (efter d. 2. September): 350 kr. (ex gebyr)  Køb 5 billetter eller mere og få 20 % på alle billetter

🚪 Billetter i døren: 400 kr. (50 Euro)

AFTER PARTY BILLETTER: Kan kun købes i døren, hvis man har købt koncertbillet er det inkl. i prisen.

Prisen er 100 kr. ved køb af 5 eller flere er prisen 60 kr.

*Bemærk: Der vil i løbet af aftenen tages billeder/videoer af arrangørerne til promotion på de sociale medier.

💥 Denne koncert er arrangeret af Cubakultur & ElStudio! Læs mere om arrangørerne på www.cubakultur.dk og www.elstudio.dk. De har gennem 20 år stået for rigtig mange cubanske koncerter herhjemme, både i  Vega og i Amager Bio med bl.a. Social Buena Vista Club, Los Van Van, Manolito y su Trabuco, Charanga Habanera, Pupy los que Son Son, Gente de Zona og mange flere. 

Arrangør

www.cubakultur.dk www.elstudio.dk

Lokation

Amager Bio Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .