Maykel Blanco y su Salsa Mayor with special guest Mayito Rivera live at Amager Bio

26 okt 2019 kl. 20:00 - 27 okt 2019 kl. 02:30

Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København

💥 Maykel Blanco y su Salsa Mayor with special guest Mayito Rivera 💥 

Live at AMAGER BIO in Copenhagen, Saturday the 26th of October!

Koncert og afterparty på samme sted, er præsenteret af Cubakultur og ElStudio i samarbejde med Amager Bio!

Så har vi fornøjelsen af igen at præsentere ét af Cubas mest populære Salsaorkester. Første gang de optrådte i Danmark var tilbage i 2007, hvor vi arrangerede en koncert med dem i Amager Bio. Derfor er vi utroligt glade for at kunne give dem mulighed for igen at optræde på dettte fantastiske, nyrenoverede spillested, hvor lyden er i topklasse, dansegulvet er enormt, og hvor der ydermere er plads til siddeplader, oppe på bakonen.  

Hvem er Maykel Blanco? Den 37-årige fantastiske ildsjæl, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer. Hans første gruppe ”Maykel Blanco y La Suprema Ley” startede han allerede i en alder af 18 år. I 2005 dannede han, med økonomisk hjælp fra den kendte højdespringer Javier Sotomayor, sin nuværende gruppe "Salsa Mayor". Maykel Blanco har været med til at forny den cubanske songo og timba. Musikken kommer lige fra hjertet og er en spejling og refleksion af hele den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

Lad musikken tage dig med til Cubas varme gader og lidenskabelige natteliv, når Maykel Blanco y su Salsa Mayor, bringer salsaen til København. Deres musik er meget velkendt i salsaverdenen. På salsateker verden over fylder deres musik altid dansegulvene op og sætter gang i enhver fest. Der er lagt op til en aften i musikkens og danseglædens navn, når det 15 mand store orkester indtager scenen. De er kendt for at etablere en helt uimodståelig kontakt med publikum, og selv dem, der ikke kender musikken, eller som ellers er vant til at danse, kan sjældent stå stille når bandet spiller. Med sig på denne turné har Maykel Blanco den fantastik sanger og legende Mayito Revier, der er tidligere forsanger i Los Van Van

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

KONCERT INFO:
★ 20.00: Dørene åbner 
★ 20.30-21.30: Inden koncerten vil der være introundervisning i Salsa med ElStudio & Cubakultur
★ 22.00: Koncertstart
★ 24.00-02.30: Afterparty med DJ Alain & Dj Master Silot 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

🐤 EARLY BIRD- BILLETTER (køb før d. 2. September): 270 kr. (ex gebyr)
💳 Normale billetter (efter d. 2. September): 350 kr. (ex gebyr) 
🚪 Billetter i døren: 400 kr. (50 Euro)

*Bemærk: Der vil i løbet af aftenen tages billeder/videoer af arrangørerne til promotion på de sociale medier.

💥 Denne koncert er arrangeret af Cubakultur & ElStudio! Læs mere om arrangørerne på www.cubakultur.dk og www.elstudio.dk. De har gennem 20 år stået for rigtig mange cubanske koncerter herhjemme, både i  Vega og i Amager Bio med bl.a. Social Buena Vista Club, Los Van Van, Manolito y su Trabuco, Charanga Habanera, Pupy los que Son Son, Gente de Zona og mange flere.