Meaninglessness

21 aug 2018 kl. 19:30 - 20:30

Sonnerupgaard Gods, Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø


Nyt gæstespil på Sonnerupgaard Gods


Meaninglessness

er en interdisciplinær forestilling, der bruger objekter, design, ord og billeder til i en direkte dialog at konfrontere publikum med deres forhold til smykker og flygtninge. Forestillingen rejser spørgsmålet om objekters betydning i vores liv. En diskussion der er udløst af den danske ”smykke lovgivning” fra 2016, der krævede at betydningsløse smykker kunne konfiskeres for at betale for flygtninges ophold i Danmark. Som fik Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik. Hun engagerer publikum i en samtale om smykkers sociale, politiske og historiske betydning, for at finde en vej til at forstå den vanskelige situation fordrevne mennesker i dag er havnet i.


Meaninglessness

er en politisk manifestation fra nogle af Australiens mest spændende kunstnere; instruktør/teater-rebel David Pledger og smykkekunstner/aktivist Su san Coh. Den anerkendte australske kunstner og juveler Susan Cohn står på scenen, hvor hun undersøger, hvordan en borger kan agerer proaktivt, når hendes regering handler ud fra værdier, der er fjendtlige i forhold til hendes egne værdier. Cohn modtog for nylig Australien Councils 2017 Visual Artist Award.


Teater Solaris

byde i år velkommen sit første gæstespil. Vi har nu igennem længere tid med stor succes skrevet og produceret egne forestillinger, som har høstet stor anerkendelse rundt omkring i verden. Nu er det omsider blevet tid til at give andre kunstnere muligheden for at udnytte den platform i har fået opbygget. Vi har igennem en årrække arbejdet hen imod at etablere et fast egnsteater i Lejre kommune, og dette gæstespil er endnu et vigtigt skridt i den rigtige retning. I denne anledning vil vi derfor gerne have lov at byde dig med ledsager i teater til VIP pris på kun 50 kr til denne udvalgte forestilling, der kun spiller én aften. Book med det samme, da der kun er plads til 40 personer i salen.


Få et unikt smykke med hjem

Under forestillingen kommer man helt tæt på det kendte smykkedesigner og kan gå ind i en dialog med hende om skabelsen af smykkerne. Man kan ovenikøbet være den heldige som får doneret et af værkerne som bliver skabt under forestillingen.
Produktionen af smykkerne og historien bag bliver en fantastisk oplevelse at kunne tage med sig hjem.

Billet

Salg lukket