spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Meat Free Monday og det bæredygtige liv

Afholdt event

Meat Free Monday og det bæredygtige liv

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

01 apr 2019 kl. 17:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi vil gerne invitere dig til en spændende aften når Meat Free Monday Denmark afholder event i HUSET KBH i indre by.

Meat Free Monday Denmark er en del af en global organisation, der er repræsenteret i over 45 lande verden over. Vores mål er at informere og inspirere alle til at reducere vores kødforbrug til gavn for vores sundhed, for miljøet og for mere dyreetik.

For os er fællesskabet altid i centrum og vi ønsker at fremme gode oplevelser, bæredygtighed og holdbare løsninger.

Du kan forvente spændende foredrag om, hvordan vores livsstil påvirker klimaet, live koncert og lækker bæredygtig mad.

Program:

17:00 - Dørene åbnes

17:15 - Velkommen 

17:30 - Foredrag v/Jesper Pøhler 

18:00 - live koncert

18:30 - Evoo serverer mad 

Om foredragsholderen:

Jesper Dalgaard Pøhler er filosof og kommunikatør og har længe været engageret i bæredygtighed. Han skriver debatindlæg om særligt klima, bæredygtighed og vegansk kost og var med til at stifte Fairdig, der sælger klimavenlige færdigretter. Han driver desuden hjemmesiden www.fair-stuff.dk for at gøre det nemmere for folk at købe bæredygtigt.

Jesper vil på tyve minutter tage os med på en rejse, som han selv har været på. Det startede som et ønske om at gøre noget godt for klimaet, men undervejs har det grebet om sig og i dag spiser Jesper og hans familie plantebaseret. Hør, hvordan det kan gå så "galt", og hvorfor Jesper faktisk syntes, at han har gang i noget rigtig godt.

Efter foredraget vil der være koncert med duoen Paul Denley og Thomas Christensen, som med deres sprøde harmonier vil kreere akustiske covers.

Om maden:

Maden vil blive serveret af Evoo, der serverer gourmet street food. De har stort fokus på at undgå madspild og bruger lokale råvare, der er 60-90% økologiske. Deres ønske er at vise hvor lækker og smagfuld plantebaseret mad kan være.

Den plantebaserede menu vil bestå af:

-Blomkålssuppe med ristede græskarkerner

-Mørk pizza slice med grillede artiskokker, plantebaseret ost, friske urter og trøffel aioli dip, alt sammen på en bund af tomatsovs.

-Ristet rødkålsalat med sød sennepdressing

Økologisk sodavand og vin kan tilkøbes.

Få mere information om Evoo her:  http://evoo.dk/welcome.html

Når du køber din billet, er du automatisk med i lodtrækning om bogen GO GREEN af Bibi Stella Kirkegaard

Arrangør

Vi elsker events, hygge og fællesskab igennem arrangementer. Meat Free Monday DK repræsenter, sammen med 45 andre lande, "The Global Movement". Vi arbejder for en bæredygtig fremtid ved at skabe fokus på miljøet, sundheden og dyreetikken.

Lokation

Huset-KBH Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .