Medaljekunst -Foredrag

21 nov 2019 kl. 17:30 - 18:30

Værksted Karina Noyons, Enghavevej 70, 1674 København

Eksklusivt intimforedrag med Inger Margrethe Larsen, som fortæller om sit kunstprojekt ”Medaljer til hverdagens helte” fra Danmark til Indien og USA.

Inger Margrethe Larsen starter kl.17.30 og der blive serveret en forfriskning til. 
Foredraget afholdes på værkstedet for Karina Noyons der herudover også viser udstillingen "Concept Hangout for Jewellery af Camilla Prasch og Karina Noyons". Begge events er i anledning af Smykkernes By 2019 v. Kjøbenhavns Guldsmedelaug. 

Karina har inviteret sin kollega Inger Margrethe til at fortælle om sit kunstprojekt fordi det har udgangspunkt i medaljen der er en af mange typer brocher. Et smykke Karina selv udfordrer i sit broche projekt "Urban Brooch".

Om Inger Margrethe Larsen: Inger Margrethe Larsen er tidligere uddannet smykkekunstner fra Royal College of Art i London med en Masters Degree. Hun arbejder i spændingsfeltet mellem kunst, kunsthåndværk og design og har deltaget i flere udstillinger i ind- og udland. Kendetegnende for hendes værker er hendes nysgerrighed for at udforske nye materialer og konstant lade sig udfordre til nye udtryksmuligheder. Hendes seneste kunst har været fokuseret på smykker i stor skala til vægudsmykning eller bærbare skulpturer. Derudover har hun arbejdet med sociale kunstaktiviteter, hvor dialogen med folk blev en ny måde at udtrykke sig på med temaer som ”Taknemmelighed" og "Medaljer til hverdagens helte".

Mere information på hjemmesider:

Inger Margrethe Larsen

Smykkernes By 2019 v/ Kjøbenhavns Guldsmedelaug stiftet 1429

Instagram:

Inger Margrethe Larsen

Concept Hangout for Jewellery v. Karina Noyons og Camilla PRasch

Karina Noyons - medlem af Kjøbenhavns Guldsmedelaug