spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Meditation | Under Over Fladen

Afholdt event

Meditation | Under Over Fladen

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

23 jan 2020 kl. 17:00 - 02 apr 2020 kl. 18:00

Beskrivelse

Til forårets sanselige udstilling af Dorte Østergaard Jakobsen giver vi helt ekstraordinært også mulighed for meditation og fordybelse i udstillingen efter fyraften over tre torsdage 23. januar, 5. marts og 2. april.

​Dorte Østergaard Jakobsen har til den aktuelle udstilling skabt rum til fordybelse, rum til væren, til eftertænksomhed og til ro. En enestående udstilling, hvor alle besøgende bydes indenfor til et øjebliks stilhed og refleksion. Benyt denne lejlighed til at komme væk fra hverdagens stress og jag og synk ind i stilheden for en stund.

I forlængelse af udstillingens tema inviterer vi til tre særlige arrangementer af en times varighed. Arrangementer, hvor billedkunstneren Hanne Linde, inviterer alle til fordybelse. Hanne Linde er uddannet underviser i mindfulness og meditation, og hun vil guide helt enkle meditationer, inden vi sammen i stilhed indtager udstillingen, hvor det er muligt liggende eller siddende at lytte til musikken, der er særligt komponeret til udstillingen. Vi slutter efterfølgende af sammen med en fælles guidet meditation.

De tre arrangementer kan opleves uafhængigt af hinanden, da temaet hver aften varierer. Man kan derfor vælge at deltage blot en enkelt gang eller alle tre gange. Prisen pr aften er 95 kr, men hvis du tilmelder dig alle tre aftener, er prisen 250 kr.

Torsdag 23. januar kl 17-18
Åndedrættet som anker til at skabe ro og nærvær

Torsdag 5. marts kl 17-18
Lyd som anker til at skabe ro og nærvær

Torsdag 2. april kl 17-18
Kroppen som anker til at skabe ro og nærvær

Alle kan deltage. Eneste forudsætning er nysgerrighed. Du bedes komme i god tid og senest fem minutter før, da vi starter præcis. Bemærk det ikke vil være muligt at ankomme senere af hensyn til fordybelsen.

Vi har begrænset plads til disse arrangementer, så du skal booke din plads i forvejen på enten tlf 4452 5812 eller billetto.dk. Ved tilmelding kan du endvidere forudbestille en lækker varm suppe, der efterfølgende kan nydes i Café Gammelgaard mellem kl 18-19.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

• • • • • • • •

Arrangementet er del af forårets udstilling Under Over Fladen, hvor tekstilkunstner Dorte Østergaard Jakobsen forvandler Gammelgaards udstillingsrum i en totalinstallation.

Udstillingen er støttet af Beckett-Fonden, Gottfred & Gerda Eickhoffs Fond, Grosserer L. F. Foghts Fond, Knud Højgaards Fond, Nationalbankens Jubilæumsfond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Statens Kunstfond samt Statens Værksteder for Kunst.

Arrangør

Lokation

Gammelgaard Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .