eventet sluttede

Meditationskoncert med Anna Nikolajsen

DKK 350,00

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Kom og forkæl dig selv - din krop, dit sind og din sjæl - med en fantastisk og intim to timers meditations koncert med temaet healing, når vi mødes i Sattva Yogas smukke lokale midt i København lørdag den 14. marts kl. 13-15. En lidt anderledes koncert hvor du vil modtage den smukkeste healing. Koncerten bliver et samspil mellem Annas meget fintfølende og dybdegående evne til at mærke ind i og facilitere healing på flere planer bla. gennem hendes healende guidede meditationer samt Sørens bevægende og kærlige healende musik.

Sådan foregår det:

Når du kommer, finder du en plads og gør dig det behageligt på yoga måtten. Gennem minimum 2 guidede meditationer guides du dybere og dybere ind til kernen af dig og din indre ro. Du vil modtage healing under hele koncerten, og der vil udover meditationerne også være en fælles healing. Vi holder en pause undervejs. Kom og bliv svøbt ind i lys og kærlighed i to timer sammen med os. Vi glæder os rigtig meget til sammen at byde dig velkommen og gennem musikken og de healende meditationer at guide vi dig ind til kernen af dig selv igen, ind til fornyet energi, ro, overskud og en afbalancering af din krop, sind og sjæl.

Om os:

Anna er uddannet healer og clairvoyant og har beskæftiget sig med meditation i mere end 10 år. Anna brænder for at guide mennesker ind til deres kerne, deres personlige styrker, kroppens selvhelbredende kræfter og ind til det enkelte menneskes unikke sjæls energi.

Søren er musiker og åndelig facilitator, som gennem musik og sang skaber et rum med plads til fordybelse, åbenbaring og nærvær. Søren har afholdt og faciliteret over 200 intim koncerter og arbejder p.t på hans nye album, der efter planen udkommer 3 maj 2020.

Arrangør

Lokation

Sattva Yoga - center for terapi, fordybelse og uddannelse Sattva Yoga - center for terapi, fordybelse og uddannelse, Teglgårdstræde 8B, 1452 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .