Meditationskoncert V/Søren Stenderup

22 jan 2020 kl. 19:30 - 21:00

Tinkuy Spiritual Fitness Center, Badstuestræde 13, 1209 København

Hvad sker der til en meditationskoncert?

Til koncerten arbejder du med intentioner.

Ved hjælp af guidet meditation, musik og stilhed connecter vi til den åndelige verden og skaber et rum til den kollektive bevidsthed. Vi åbner hjertet og manifesterer vores intentioner.

Denne aften vil der være fire musikrejser, som ved hjælp af din nærværsevne og musikkens toner kan forplante sig dybt i dit indre.

Du arbejder alene under koncerten. Men at være i et rum forbundet med andre i en kunstnerisk bevidsthed forstærker din manifestation. Den efterfølgende kollektive stilhed vil forbinde dig til intentionen, inden vi giver slip.

Den dybe rejse sker helt naturligt gennem hjertet, og de kærlige omgivelser er med til at styrke vores tro på, at der sker MAGI når musikken bruges bevidst.

“Music is not to hear, it is to feel”

”Pythagoras (569-475bc) fremførte teorien om, at forskellige musikalske tilstande har forskellige effekter på den person, der hører dem. Han lærte, at hvis det bruges korrekt, kan musik:
1. Bringe sjælens fakulteter i harmoni.
2. Komponere og “rense” sindet
3. Hele den fysiske krop, og gendanne og opretholde et perfekt helbred.

Pythagoras var den første person, der ordinerede musik som medicin, og moderne videnskab bekræfter nu også musikkens helbredende kræfter og fordelene ved lydterapi ”.

Det er så powerfuldt at mærke, hvordan musikken er med til at forløse og forstærke intentionen og du vil sikkert mærke en unik samhørighedsfølelse.

Kom og åben hjertet ♥

Vi glæder os til at tager imod dig og holde rum for dine intentioner.


Max 30 pladser
-----------

Søren Stenderup er en dansk sanger og sangskriver, der siden hans teenageår har skabt og sunget inderlige melodier. Lyrisk, sjælfuldt og hjerteåbnende; Sørens musik trænger ind og inspirerer.

Søren arbejder i øjeblikket på sit album, der udkommer i foråret 2020. Albummet udforsker den dybe rejse gennem kærlighed, medfølelse og spirituel vækst.

Hans musik er en afspejling af hans åndelige rejse, inspireret af oplevelser og forskellige teachings fra hele verden.

Med en unik kombination af vokal og guitar løfter Søren nærværet, og med kærlige sange som 'Still all I find' beroliger han vores travle sind. De bløde toner fra blandt andet 'Stillness in the heart' understøtter en unik rejse ind i dig selv og en dybde, der sjælden er set.