spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Meditativ koncert med Kristian Thorsager

Afholdt event

Meditativ koncert med Kristian Thorsager

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

22 jan 2023 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kickstart 2023 med en varm, rar og meditativ koncert lige ved Islands Brygge metrostation.

Syng med eller måske bare du vil nøjes med at lytte til de smukke indiske mantras og smukke toner, når Kristian Thorsager optræder til en totimers koncert.

Her vil både være meditative sange, hvor Kristian spiller og synger alene og du kan træde helt ind i en meditativ tilstand, men der vil også være chanting. Når man chanter gentager indiske vers igen og igen i samspil med en gruppe af andre mennesker.


Børn er selvfølgelig velkomne. 


Pris voksne: 100 kroner. 
Børn: 50 kroner. Begrænset antal pladser.
Koncerten afholdes hos Amagerbro Yoga, Amagerfælledvej 50, 2300 København S. Se efter et skilt på hjørnet af Amagerfælledvej og Njalsgade, der viser en pil i retning af en udendørs trappe, du skal følge for at finde lokalet, hvor koncerten afholdes. 
Kristian Thorsager er en dansk singer/songwriter, som arbejder inden for flere traditioner. Han skriver sine egne sange med engelske tekster og er samtidig rodfæstet i den gamle yogapraksis: sanskrit mantra-sang. 

Han har udgivet flere albums, senest ’Remembrance” i 2022.Lyt til Kristian her: https://www.youtube.com/watch?...Eller se mere på hans hjemmeside: http://kristianthorsager.com/

Lokation

Amagerbro Yoga v. Bikuben, Amagerfælledvej 50, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .