spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Medlemsarrangement: Design denmark og Det Kongelige Akademi inviterer til rundvisning i afgangsudstillingen: Solutions 2021

Afholdt event

Medlemsarrangement: Design denmark og Det Kongelige Akademi inviterer til rundvisning i afgangsudstillingen: Solutions 2021

Fra Gratis

Sted

Dato

13 aug 2021 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Nu får du og Design denmarks andre medlemmer en unik mulighed for at komme på rundvisning i afgangsudstillingen: Solutions 2021, hvor de nyslåede kandidater udstiller deres projekter.


Rundvisning med dekan og kandidater:

Rundvisningen bliver med ingen ringere end Dekan Mathilde Aggebo og kandidater fra udvalgte specialer. Arrangementet varer i to timer, én time til rundvisning og én time til at gå rundt i udstillingen og tale 1:1 med både dekan og kandidater fra alle programmer.

NB! Udstillingens gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ coronatest.

Der er kun 30 pladser til rundvisningen.

Arrangør

Lokation

Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering, Danneskiold-samsøes Allé 51, 1435 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .