eventet sluttede

Medlemsevent: Besøg hos Helsingør Røgeri

DKK 50,00

Sted

Dato

05 apr 2022 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Tag med Klub Vollmer på besøg hos Helsingør Røgeri - en oplevelse både i smag og duft.

På Helsingør Røgeri bliver der røget fisk, som man gjorde i gamle dage. Fokus er gode råvarer, respekt for naturen og for håndværket. 

Vi skal på rundvisning og se, smage, dufte samt høre om fisk, forberedelse og håndtering. Der er gang i røgovnen mens vi smager på såvel fisk og vin. 

Jeg glæder mig til at se dig den 5/4-22 kl. 15.00 til ca. 17.00. 

Bedste hilsner Jesper

Vigtig info
- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes. 
- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.
- Hvis arrangementet må flyttes som følge af Covid-19, kan du enten få en ny billet til den nye dato eller få refunderet billetprisen minus billetgebyret.  
- Ved tilmelding og deltagelse i arrangementet accepterer du, at der kan blive taget fotos og video til brug af Klub Vollmer.
- Arrangementet er for medlemmer af Klub Vollmer. 
- Medlemspris kr. 50,- + billetgebyr (værdi kr. 200,-).

Arrangør


Lokation

Helsingør Røgeri Helsingør Røgeri, Nordhavnsvej 3, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .