eventet sluttede

Medlemsevent: Besøg hos Stauning Whiskey

DKK 50,00

Sted

Dato

10 feb 2022 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

“Nogle gange opstår de bedste ting af det bare intet. Som en lille landsby langt ude på heden.”

Tag med på besøg hus Stauning Whiskey i Skjern. Vi kommer helt tæt på alle trin i produktionen - fra korn til flaske - og får hele historien om Stauning Whisky. Vi skal også smage på 3 forskellige whisky fra destilleriet, imens vi oplever lyden, duften og smagen af et dansk whiskydestilleri.

Vi ses i Skjern den 10/2-22 kl. 14.00 til ca. 16.00. 

Bedste hilsner Jesper

Vigtig info
- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes. 
- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.
- Hvis arrangementet må flyttes som følge af Covid-19, kan du enten få en ny billet til den nye dato eller få refunderet billetprisen minus billetgebyret. 
- Arrangementet er for medlemmer af Klub Vollmer. 
- Medlemspris kr. 50,- + billetgebyr (værdi kr. 170,-).
- Ved tilmelding og deltagelse i arrangementet accepterer du, at der kan blive taget fotos og video til brug af Klub Vollmer.

Arrangør


Lokation

Stauning Whisky Stauning Whisky, Stauningvej 38, 6900 Skjern

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .