Medlemsfest 2018!

21 sep 2018 kl. 16:00 - 23:00

Institut for (X), Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus

Forbundet Arkitekter og Designere inviterer alle medlemmer til fest hos Institut for (X) på Godsbanens arealer i Aarhus den 21. september.

Vi skal besøge nogle af Institut for (X)' mange små iværksættere og høre mere om planerne for den nye arkitektskole, som skal bygges på området inden længe.

Der vil være mad og drikke rundt om på pladsen, DJ og bar til slut.

Glæd dig!

OBS: Medlemmer fra andre dele af landet kan søge om befordringsgodtgørelse (billigste togbillet).

Om Institut for (X)
Syd for de ombyggede og renoverede godsbanebygninger arbejder Institut for (X) i gamle DSB-bygninger. Institut for (X) er en dynamisk, kulturel platform for unge entreprenører, designere, musikere, kunstnere og håndværkere, der sammen udgør et fællesskab af projekter. Da det først åbnede, var det som et enkelt galleri i 2009 skabt af et kreativt fællesskab ved navn Bureau Detours. I dag er mere end 50 virksomheder, 90 studier og mindst 250 aktive med-lemmer med til daglig at redefinere, hvad x’et står og kan stå for.

Godsbanekvartetret er ejet af kommunen og alle brugere betaler en husleje. Administrationen er reduceret til et absolut minimum og alle hjælper til med viceværts-opgaverne. Udeområderne og parkerne er offentlige og alle inviteres til at bruge og co-programmere dem.

Om Godsbanen
Kulturproduktionscenter Godsbanen åbnede i marts 2012 i den gamle godsbanegård i Skovgaardsgade. Her kan alle byens borgere styrke og udvikle sine kulturelle kompetencer uanset hvilket niveau man befinder sig på, og her er faciliteter til alle aspekter af kulturproduktion – fra spirende idé til færdigt produkt.
Læs mere om Godsbanen her

New Aarch
Den ny skole til Arkitektskolen Aarhus skal bygges på Godsbanearealerne, som pt huser Institut for (X) pt. Forventet indflytning er ultimo 2020.
Læs mere om projektet her

Medlem FAOD

Salg lukket

Institut for (X) community

Salg lukket