Medlemskab af Studenterforeningen

DKK 50,00 - DKK 500,00

Online-event

Dato

23 sep 2021 kl. 18:00 - 23 sep 2022 kl. 00:00

Beskrivelse

Som betalende medlem af Studenterforeningen støtter du foreningens formål; at være et samlingssted for dansk studenterliv og at samle og inspirere studerende og andre, der ønsker en uhildet debat. 

Derudover har du som betalende medlem mulighed for at stemme til generalforsamlingen og en fordel i forhold til det  nordiske netværk, herunder mulighed for at rejse ud i Norden og/eller at få støtte til din rejse.

Et årligt medlemskab af Studenterforeningen koster 50 kr.

Et livsvarigt medlemskab koster et engangsbeløb på 500 kr.

Ved spørgsmål angående medlemskab, står foreningens Medlemssenior med glæde til rådighed. Medlemssenior kan kontaktes via ms@studenterforeningen.dk

I forbindelse med din indmelding som betalende medlem har du godkendt Studenterforeningens vilkår og betingelser for opbevaring af persondata. Såfremt du fortryder din indmelding, kan du kontakte Medlemssenior på ms@studenterforeningen.dk. Betingelserne kan du læse via dette link: https://www.studenterforeningen.dk/privatlivspolitik/

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .