spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Medlemskab Amager Klassisk 2022-23

Afholdt event

Medlemskab Amager Klassisk 2022-23

Fra DKK 100,00

Online-event

Dato

31 aug 2022 kl. 18:00 - 31 aug 2023 kl. 18:00

Beskrivelse

Medlemskab af Amagers kærligste musikforening! Som medlem får du rabat på skønne klassiske koncerter -  Morgenmadskoncerten (favoritmusik & morgenkaffe), Tirsdagsbarok (sprudlende barok & vin), Operaaftner (stjerner & husets orkester) og andet. Som medlem bidrager du i øvrigt til kulturlivet på Amager, og det er vi virkelig glade for!

(Har du allerede et eksisterende medlemskab fra forrige sæson? I så fald: Overfør blot kr 100,- til MobilePay 455484 inden 16. september 2022 eller køb nyt medlemskab herfra ♡)


Som medlem har du følgende fordele/rettigheder:

 • 20% rabat (40% for studerende) på alle arrangementer i regi af (eller i samarbejde med) Amager Klassisk (mellem 10 og 14 koncerter pr år)
 • Mulighed for at deltage på foreningens generalforsamling
 • Information og nyheder om Amager Klassisks aktiviteter


Vær opmærksom på at medlemskabet er personligt, og arrangementsrabatter kan kun bruges af dig. (Billetter med rabat kan ikke købes til venner etc grundet medlemskabets symbolske pris ♡).

Vi ses!

Kærligst,
Amager Klassisk

Arrangør

En musikforening på Amager.
Fællesskab & virkelig god musik.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .