Medlemskab til Rotationens Musikklub

Foto af Simon Noh @ Unsplash

Medlemskab til Rotationens Musikklub

Fra DKK 100,00

Sted

Beskrivelse

Medlemskab af Rotationens Musikklub

Medlemskab af Rotationens Musikklub købes som et online-abonnement, der automatisk fornyes hvert år på oprettelsesdatoen.

Der kan kun oprettes ét medlemskab pr. email-adresse/brugernavn.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement og medlemskab af Rotationens Musikklub.

Som medlem af Rotationens Musikklub får du:

 1. Direkte mail med info om nye koncerter og tilbud mv.
 2. Mulighed for at købe billetter før ikke-medlemmer (ca. en uge før)
 3. En lille flaske bobler som velkomst ved hver koncert på Rotationen
 4. Æren af at støtte udviklingen af et levende koncertmiljø i Holbæk

Medlemskabet gælder for to personer og gælder til alle koncerter der udbydes i kontingentperioden.

Rotationen er Fonden Sidesporets professionelle spillested i Holbæk. 

Arrangør

Om Sidesporet

Sidesporet er i dag drevet som en socialøkonomisk non-profit fond.

I 1989 blev foreningen Sidesporet stiftet med det formål, at skabe meningsfyldte projekter for arbejdsløse. Sidesporet har siden bibeholdt det sociale islæt ved at ansætte folk i flexjob, skånejob, praktik eller jobtræning, men hovedparten af personalet i dag er ansat på almindelige vilkår. Sidesporet har dog løbende beskæftigelsesfremmende projekter & aktiviteter, når behovet er der. Sidesporet søger gennem sine aktiviteter og arrangementer at støtte og fremme det kulturelle liv i lokalområdet.

Sidesporets værdigrundlag er; at der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet. Vi arbejder også for at fremme, samt skabe beskæftigelse i vores lokalområde & fremme kulturelle oplevelser i vores lokalområde.

– På sporet af nye oplevelser – Kur & Kultur.

“Foreningen Sidesporet” bliver til “Foreningen Sidesporets Fond”. Foreningen Sidesporet blev stiftet 1/2-89 med henblik på at give unge arbejdsløse mulighed for kvalitetsprojektarbejde. Over de næste 10 år gennemgik foreningen en glidende proces fra beskæftigelsesprojekt til en almindelig arbejdsplads. Siden da har foreningen Sidesporet bestået af en samling små virksomheder. Vandrerhjem(nu Hotel) og restaurant, søbad, biograf, musikklub, café, tyrkisk bad og skøjtebane m.m. Hotellet har ikke modtaget driftstilskud de sidste ti+ år. Tyrkisk Bad har aldrig modtaget driftstilskud. Der er stadig tilskud til søbadet og skøjtebanen. Foreningen har været ledet af en bestyrelse med nu afdøde Annelise Nikolajsen i spidsen i 17 år. Med udgangen af 2006 trak byrådet sig ud af bestyrelsen og 2007 blev et år hvor foreningen gennemgik en formel forandring fra forening til non-profit-fond.

Fonden ejer også Kulturbiografen Frysehuset a/s som drives i et selvstændigt aktieselskab under fonden.


Lokation

Rotationen , Havnegade 3, 4300 Holbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på