spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Medlemskab WIM CPH 2023

Afholdt event

Medlemskab WIM CPH 2023

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

05 jan 2023 kl. 12:00 - 31 dec 2023 kl. 14:00

Beskrivelse

Hvis du ønsker at støtte Women in Medicine CPH, kan du oprette et medlemskab, der gælder for hele år 2023. 

Udover at støtte vores arbejde som forening og bidrage til at vi kan fortsætte med at afholde spændende events i fremtiden, opnår du følgende fordele som medlem:

 1. Fortrinsret ved tilmelding til vores events 
 2. Gratis adgang til events med brugerbetaling (WIM MEET middage er undtaget denne rabat, hvor man betaler sin egen kuvertpris)

Du får tilsendt en kode per mail efter oprettelse af medlemskab. Du skal bruge koden når du tilmelder dig WIM CPH events i 2023 via billetto. Koden er personlig og gælder kun til én billet per event.

Derudover modtager du som den første besked via mail, når et nyt WIM CPH event bliver offentliggjort.

  Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige events indebærer, kan du finde mere information på vores hjemmeside:
  www.womeninmedicine.dk/events

  OBS: Dette medlemskab gælder ikke til events arrangeret af  Women in Medicine AARH i Aarhus.

  Arrangør

  WIM er et netværk for yngre kvindelige læger. Vi mødes på tværs af stillinger/specialer/arbejdspladser og deler professionelle og personlige overvejelser samt udfordringer, som vi støder på i løbet af vores arbejdsliv. Vores vision er at facilitere events, hvor vi kan mødes i et fortroligt forum samt inspirere og sparre med hinanden. Sammen skaber vi et stærkt professionelt netværk for den nye generation af kvindelige læger.

  Lokation

  København, København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .