spring til hovedindhold

Medlemskab WIM x AARH 2023

Medlemskab WIM x AARH 2023

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 jan 2023 kl. 00:00 - 31 dec 2023 kl. 23:59

Beskrivelse

Hvis du ønsker at støtte Women in Medicine x AARH, kan du oprette et medlemskab der gælder hele år 2023. 


Udover at støtte vores arbejde som forening og bidrage til at vi kan fortsætte med at afholde spændende events i fremtiden, opnår du følgende fordele som medlem: 

 1. Fortrinsret ved tilmelding til vores events i forhold til ikke-medlemmer. 
 2. Halv pris på adgangsbilletten til udvalgte events (WIM TALK, WIM PANELDEBAT, WIM VISIT). 
 3. Du får tilsendt en personlig rabatkode efter oprettelse af medlemsskab. Rabatkoden er personlig og der er kun rabat på én billet pr event. WIM MEET networkning middage er undtaget denne rabat, da man betaler for sin egen kuvertpris. 

Hvis du er i tvivl om hvad de forskellige events indebærer, kan du finde en nærmere beskrivelse af disse på vores Instagram konto "Women in Medicin x AARH" under vores højdepunkt "Hvad er WIM?".


OBS: Dette medlemskab giver ikke rabat til Women in Medicine CPH's events i København. 


OBS: Medlemskabets pris er fast uanset hvornår man opretter sig. Det vil sige, at der ikke opnås en lavere pris ved oprettelse senere på året. 


OBS: Arrangementer er forbeholdt læger med mindre andet angives. 

Lokation

Aarhus, Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren