Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Medlemsmøde Lærerkreds Nord

eventet sluttede

Medlemsmøde Lærerkreds Nord

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

07 apr 2016 kl. 16:00 - 18:30

Beskrivelse

Kan vi organisere undervisningen bedre?

Lærerkreds Nord inviterer til medlemsmøde med efterfølgende mulighed for middag og hyggeligt kollegialt samvær:

Torsdag den 7. april kl. 16.00 -18.30 på Sindal Skole

På medlemsmødet vil der blive mulighed for:

 • at få inspiration til at finde lokale løsninger til en anderledes og bedre organisering af undervisningen
 • sammen at reflektere over, hvordan vi kan (gen)rejse den pædagogiske debat på skolen

Mødet veksler mellem oplæg, refleksion og debat. Undervejs vil der indgå eksempler fra forskellige skoler vedr. organisering af understøttende undervisning, lektionslængder, lektiehjælp, planlægning i team, tolærerordning m.v.

Mødet afvikles i samarbejde med konsulenter fra Danmarks Lærerforenings sekretariat. Mødet er åbent for alle medlemmer af Lærerkreds Nord. Skoleledere er også velkomne.

Lokation

Sindal Skole, Islandsgade, 9870 Sindal

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .